RETRO RÁDIÓ

Ezzel az egyszerű trükkel olaj nélkül is mennyei a sült krumpli

Ezzel az egyszerű trükkel olaj nélkül is mennyei a sült krumpli
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 04. 12. 13:54

Felejtsd el a zsírban tocsogó klasszikus köretet. Készítsd el inkább így a burgonyát! Itt a parmezános tepsis krumpli, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját!

HOZZÁVALÓK:

  • 500 g burgonya
  • 100 g reszelt parmezán sajt 
  • 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 1/2 teáskanál édes fűszerpaprika 
  • 3 ek vaj
  • só és bors ízlés szerint
  • ELKÉSZÍTÉS:

    A burgonyát mosd meg, majd vágd 1 cm-es csíkokra.

    A parmezánt keverd el a fokhagymával, paprikával, borssal, sóval és az olvasztott vajjal.

    A burgonyát egy nagyobb tálba keverd össze a parmezános fűszerekkel.

    Jénaiban süsd meg, ha félsz, hogy odaragad, vajazd be előtte a tálat.

    Tedd 40 percre 200 fokra előmelegített sütőbe.

    Közben ne felejtsd el megforgatni a krumpliszeleteket.

    TIPP

    Fokhagymás tejföllel kínáld!

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.