Létrehozva: 2016.04.12.

Ezzel az egyszerű trükkel olaj nélkül is mennyei a sült krumpli

Felejtsd el a zsírban tocsogó klasszikus köretet. Készítsd el inkább így a burgonyát! Itt a parmezános tepsis krumpli, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját!

HOZZÁVALÓK:

  • 500 g burgonya
  • 100 g reszelt parmezán sajt 
  • 1 gerezd apróra vágott fokhagyma
  • 1/2 teáskanál édes fűszerpaprika 
  • 3 ek vaj
  • só és bors ízlés szerint
  • ELKÉSZÍTÉS:

    A burgonyát mosd meg, majd vágd 1 cm-es csíkokra.

    A parmezánt keverd el a fokhagymával, paprikával, borssal, sóval és az olvasztott vajjal.

    A burgonyát egy nagyobb tálba keverd össze a parmezános fűszerekkel.

    Jénaiban süsd meg, ha félsz, hogy odaragad, vajazd be előtte a tálat.

    Tedd 40 percre 200 fokra előmelegített sütőbe.

    Közben ne felejtsd el megforgatni a krumpliszeleteket.

    TIPP

    Fokhagymás tejföllel kínáld!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek