RETRO RÁDIÓ

Bosszantóan gyorsan megy tönkre a kivi? Ki ne dobd, mutatjuk, mire jó!

Bosszantóan gyorsan megy tönkre a kivi? Ki ne dobd, mutatjuk, mire jó!
Hegyi Emma
Szerző
Hegyi Emma
Létrehozva2016. 03. 23. 16:26

Ezzel a rém egyszerû trükkel soha többé nem kell kidobnod a megszottyadt kiviket. Mentsd meg õket, és készítsd el a március legfinomabb lekvárját.

Kevés bosszantóbb dolog létezik, mint amikor rendszeresen a kukába kerülnek a hétvégén megvásárolt gyümölcsök. Túlérett, puha és kicsit sem vonzó. Biztos vagy benne, hogy már senki nem fogja megenni így.

Ne bosszankodj. Készíts kividzsemet! 

Hozzávalók

  • 5 db kivi
  • 1 teáskanál zselatinpor
  • 220 g cukor
  • fél citrom kifacsart leve
  • Percek alatt elkészül

    Darabold fel a puha gyümölcsöket, és tedd őket egy lábosba. Add hozzá a cukrot, a citrom levét, és szórd rá a zselatint. Forrald össze az egészet, de vigyázz, ne főzd nagyon szét. 5-7 perc bőven elég is hozzá.

    Még forrón szedd befőttes- üvegekbe. Zárd le alaposan, és tedd a spejz polcaira. 

    Gyakorlatilag hűlés után azonnal fogyasztható, és biztos lehetsz benne, hogy elfogy pillanatok alatt. 

    Ripost hírek

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.