tóth gabi
Gazdagon krémes, édesen lágy! A legjobb karamell, amit valaha ettél! Díszítsd saját készítésû szaloncukorral a karácsonyfádat!
Érdemes saját szaloncukrot készítened a sokszor ellenőrizhetetlen összetevőjű és kétes minőségű karácsonyi cukorkák helyett. Így nem csak garantáltan ismered az alapanyagokat, de jóval olcsóbban is megúszod a karácsonyi kiadásoknak ezt a részét.
Kedvedre formázhatod, a csomagolásával teljesen egyedivé teheted szaloncukorkáidat és még a karácsonyi díszek színeihez is öltöztetheted!
Nézd meg a videón, milyen gyorsan és egyszerűen elkészül ez a karamellás változat. Nincs koszos, odaégett edény, nincs égési sérülés!
Hozzávalók:
Így készítsd:
A massza nagyon forró, legyél óvatos!
Ha van jobb, mint a házi karamell cukor, akkor az a házi karamell - csokiba mártva!
Az elkészített karamelldarabokat tedd olvasztott csokifürdőbe, a tetejét színes cukorkákkal, mandulaforgáccsal dekorálhatod még!
Fontos:
Karamellel tortákat is díszíthetsz!