Létrehozva: 2015.06.28.

Kemény a vaj? Szelidítsd meg 1 perc alatt!

Hirtelen eszedbe jutott, hogy jó lenne sütit sütni, de nem tudsz nekilátni, mert túl kemény a vaj? Mutatunk egy zseniális ötletet!

Szerző Váradi Zsuzsi

 

Ha túl kemény a vaj vagy a margarin, és ezért nem tudod beledolgozni a sütemény tésztájába, akkor reszeld le a kívánt mennyiséget nagyobb lyukú sajtreszelőn, így azonnal használható lesz. Ha olvadt állagú margarin vagy vaj is megfelel, akkor a fagyos kockát aprítsd kisebb darabokban egy bögrébe, és tedd be néhány másodpercre a mikróba.

Egyben sose mikrózd a tömböt, mert a hirtelen hőhatásra szétrobbanhat és teljesen összezsírozta a mikró belsejét.

A művelethez vagy olvasztóprogramot, vagy alacsony fokozatot használj, és inkább több rövid hevítési szakasszal próbálkozz egymás után!

origo.hu

Még egy elképesztően rossz hírt kaptak Szoboszlaiék

ripost.hu

3 csillagjegynek különös üzenetet küld idén nyáron az őrangyala

borsonline.hu

Ezt üzente Orbán Viktor a magyar válogatottnak az újabb vereség után

hirtv.hu

Zelenszkij most már tárgyalna Oroszországgal

ripost.hu

Egy német újságíró nem állt fel a magyar himnusznál - Fotó

hirtv.hu

Szürreális dal készült Magyar Péterről

ripost.hu

Tiszta vizet öntött a pohárba Dudás Miki: "Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel"

mindmegette.hu

Ez történik a testeddel, ha kukacos cseresznyét eszel

ripost.hu

Zokogva vallott Celine Dion: nem énekelhet többé

ripost.hu

Most érkezett: mentőhelikopter szállt le az M5-ösön, roncsok mindenütt

ripost.hu

„Behúzza a hasát” - Melltartóban pózolt Gáspár Evelin, kapott hideget-meleget

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FAZÉK

Így lesz legfinomabb a kolbászos tojásrántotta

FAZÉK

100 éves lett a magyarok kedvenc sajtja, így készítsd el olcsón te is otthon

FAZÉK

Soha többet ne dobd el a tejes dobozt, hihetetlen, mire használhatod

FAZÉK

Isteni finomság: Így készül a házi bodzaviráglekvár

FAZÉK

A szilvásgombóc kistestvére most a legfinomabb: jöhet a sárgabarack

FAZÉK

Héjával vagy héja nélkül: hogy érdemes megfőzni a krumplit

FAZÉK

A tökéletes nyári zöldborsóleves 3 titka

FAZÉK

Hamis tökfőzelék, jobb, mint az eredeti! Így készítsd el