OTTHONKA

Íme a világ legdrágább virágcsokra, ilyet még nem láttál!

Hihetetlen micsoda csokrot alkottak a tervezők. Exkluzív, speciális virágokat kötöttek egybe, melyek mind a szerelmet szimbolizálják. A látvány magáért beszél, hát még ha apránként megnézed!

Egy tartósított virágokat forgalmazó cég tervezői alkották meg ezt a méregdrága műalkotást, az árcédulán pedig £ 20,000 GBP szerepel, vagyis körülbelül 7,2 millió forintot kellene érte fizetnünk, ha haza szeretnénk vinni.

A kreációt a Cullinan Diamond inspirálta,  vagyis egy hatalmas drágakő, amely II. Erzsébet királynő koronáját díszíti. A csokor nem kevesebb, mint 100 speciálisan tartósított virágot tartalmaz, köztük hat szál rózsát 24 karátos arany bevonattal.

A kompozícióba ezen kívül egy kézzel készített, szív formájú rózsát is elhelyeztek, melyhez Equadorból hoztak egy "Juiet Rose" nevű, nagyon ritka, kettős szirmú virágot.

A csokor tervezője szerint ez az ajándék 3-5 évig is kitart, de akár egy üvegbe helyezve örökre díszítheti az otthonunkat. Megalkotásának célja az igaz szerelem exkluzív megjelenítése volt, felhasználva a világ legkülönbözőbb tájairól származó, legritkább rózsákat, virágokat.  A kérdés már csak az, vajon ki veszi meg, és kinek fogja ajándékozni a világ legdrágább csokrát.

 

 

És ezeket olvastad már?