OTTHONKA

Ez a zseniális találmány megváltoztatja az életed - VIDEÓ

Egyszerû, mégis briliáns megoldás született arra, hogyan oldódhat meg az egyik legbosszantóbb dolog, mely mindennapjainkban problémát okoz...
  • Szerző: FÁB

Teregetés után néhány nappal leszeded a szárítóról a ruhákat, szépen összehajtogatod őket, elpakolod a szekrénybe, aztán naponta küzdesz mégis azzal, hogy a szekrényed rendezett maradjon, az összehajtott ruhák ne váljanak gyűrötté, a pólókat pedig megtaláld egymás alatt... Ismerős ez a gond? Mostantól búcsút inthetsz neki, ugyanis egy zseniális találmánynak köszönhetően pofonegyszerűen tarthatsz rendet. Ráadásul anélkül, hogy fel kellene túrnod a szekrényt, minden könnyedén megtalálsz majd.

A megoldás tényleg nem bonyolult: a felvételen látható fémlapok elválasztják egymástól az egyes ruhadarabokat, fülüknél fogva könnyedén kivehető az, amire éppen szükséged, és nem gyűrődnek össze a holmik sem közben.

Egyelőre még nem lehet sajnos az üzletek polcain megtalálni, de állítólag rövidesen már mindenhol kapható lesz. Addig is gyakorolhatsz fejben, ha megnézed a felvételen, hogyan is működik.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?