MEDICINA

Milyen formájú a körmöd? Mindent elárul a személyiségedről!

Nem is hinnéd, mennyi mindent megmutat rólad, hogy milyen formájúak a körmeid. Igazi jellemrajzok a kezeden.
  • Szerző: Ripost

Meglepő, de a körmeid sokkal többet elmesélnek rólad, mint gondolnád. És most nem arra gondolunk, hogy milyen formájú műkörmöt választasz, hanem arra, hogy milyen a természetes alakja. Nézd meg alaposan a képet, válaszd ki, melyik rajz hasonlít leginkább a természetes körmödre, és keresd ki a leírások közül, milyen is a valódi személyiséged!

1. Ha a körmöd hosszúkás, de téglalap alakú, akkor társaságkedvelő, pezsgő ember vagy. Szereted az új embereket, az új tapasztalatokat. Körültekintő és alapos vagy, a problémákat minden szempontból megvizsgálod, hogy biztosan helyes döntést hozzál.

2. Ha széles, lapos és rövid a körmöd, akkor józan és elemző alkat vagy. Mindig gondolkozol, mielőtt beszélsz, jó megfigyelő vagy, hasznos tanácsokat adsz a környezetednek. Szorgalmas vagy, értékeled a szépséget, és szeretsz változatos megoldásokat találni az egyes problémákra.

3. A rövid, kerek körmök határozott, kreatív és drámai lelket takarnak. Sugárzod magadból az izgalmat és a szórakozást. Vonzó vagy a többi ember számára, szeretteidért pedig bármit megtennél. Kalandos vagy, merész és bátor, soha nem hátrálsz meg. Néhányan csökönyösnek tartanak, de leginkább csak pontosan tudod, hogy mit akarsz.

4. Egyenetlen, rövid körmeid empatikus, figyelmes személyiséget takarnak. Õszinte lélek vagy, becsülöd a nyitottságot, de óvatos vagy az új barátokkal. Ismerőseid mindig hozzád fordulnak, ha az igazságot szeretnék hallani, még akkor is, ha ez néha fáj.

5. Ha rövid és szögletes a körmöd, akkor igazi vezető vagy, aki nem veszi félvállról a felelősséget. Gyakran bíznak rád fontos feladatot, mert tudják, hogy számíthatnak rád. Hajlandó vagy áldozatokat hozni a munkádért, de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnál pihenni, és lelked mélyén ne szeretnéd a vidám és felszabadult összejöveteleket.

6. Rövid, hegyes körmeid merészségre és határozottságra utalnak. Szenvedélyes és makacs vagy, mindig pontosan tudod, hogy mit akarsz. Ha szenvedélyesnek és fellángolónak tartanak, akkor azt bóknak veszed, és nem félsz segítséget kérni sem. Munkában az a mottód, hogy okosan kell dolgozni, nem pedig keményen. És ez a hozzáállásod mindig meg is térül, hiszen amikor valóban elérkezik a tettek ideje, akkor beleveted magad a feladatokba.

7. Ha körmöd ovális és hosszúkás, akkor nagyon kreatív és ötletes ember vagy. Meglátod és meg is teremted magad körül a szépséget. Nyugodtságot és szelídséget sugárzol, szeretsz hasznára lenni másoknak. Egyesek úgy gondolják, hogy túlterheled magad, de te teljes szívedből veted bele magad abba a feladatba, amit választasz.

8. Ha körmöd szokatlan, egyedi formájú, akkor szeretsz letérni a kitaposott ösvényről, színes és vibráló a személyiséged, mindig hozzád fordulnak az emberek, ha szeretnék jól érezni magukat. Feladataidat is mindig szereted élvezetessé tenni, és ez sikerül is, ezért szinte soha nem unatkozol.

És ezeket olvastad már?