MEDICINA

Házi csodaszer hajhullás ellen

Hullik a hajad és már fésülködni sem mersz? Ijesztő a hajmosás után a lefolyóban talált hajcsomó? Készítsd el magadnak gyorsan ezt a tonikot, és végleg búcsút inthetsz a bajnak.

Csomókban hullik a hajad és nincs pénzed luxuskezelésekre, drága hajnövesztő  szerekre? Van megoldás!

Készíts pálinka és gyógynövények felhasználásátal tápláló tonikot, ezzel kúráld a hajadtöveket. A hozzávalókat tényleg könnyen beszerezheted.

Az alábbi 13 gyógynövényt kell csak megvenned egy drogériában vagy gyógyszertárban. Ezek mindegyike  a haj és a hajhagymák megerősödését segíti, együttes erővel csodaszerként hatnak, megszűntetik a hajhullást és növekedésre serkentik a hajhagymákat.

HOZZÁVALÓ gyógyfüvek

Bojtorján, csalán, dió levél, orvosi zsálya,  borsmenta, körömvirág, lándzsás útifű, kamilla, kakukfű, zsurló, csipkebogyó, nyírfalevél, orbáncfű

Alkohol

Tisztaszesz, pálinka vagy vodka - fontos, hogy a szesz ne legyen 50 fokosnál erősebb!

Elkészítés:

Átlátszó befőttes üvegbe tegyél a fenti szárított növényekből  1-1 kanállal, majd öntsd fel annyi alkohollal, hogy ellepje. Az üveget zárd le, és tedd árnyékos helyre. Az elegyet hagy 4 hétig pihenni, hogy a hatóanyagok kiázhassanak. Végül leszűrd le az oldatot és töltsd üvegbe. Ha túl erősnek érzed tonikodban az alkoholt, desztillált vízzel, vagy a fönti növények főzetével fölhigíthatod.

Így használd:

Hetente 2-3-szor dörzsöld át a tápláló tonikkal a fejbőrödet. Az erős dörzsölés élénkíti a vérkeringést, így segíti a hatóanyagok felszívódását.  A  várt eredmény biztosan nem marad el!

És ezeket olvastad már?