EZO

Ma van az év utolsó 10 milliószoros napja, így hat rád!

A tízmilliószoros napokat csodatévő napoknak is tartják. Bármit teszel, gondolsz hatalmas energiát kap, így befolyásolja a jövőt.

Ne hagyd ki a mai nap 10 milliószoros energiáit, itt a lehetőség, hogy beavatkozz sorsod alakulásába. Vidd a figyelmed a számodra éppen fontos dolgokra. Nagyon erős energiák érkeznek a földre, melyek a pozitív és negatív dolgokat is felerősítik. A sokszoros teremtő energiákkal komoly változásokra számíthatsz, ami a külső-belső harmóniádat szolgálja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: 123 RF

Négy ilyen nap van az évben, ez az utolsó. Tartsd meg a békéd, ne hagyd magad kibillenteni. Vedd magad körül olyan emberekkel, akiknek pozitív a gondolkodása. Ha valaki panaszkodik neked, mutass rá egy más pozitív perspektívára, vagy esetleg tarts magad távol tőle. Sugározz szeretettet, együttérzést, hálát. Amit ma kívánsz, nagy eséllyel válik valóra. Figyelj oda a gondolataidra, vedd észre, ha negatív irányba mennek és ne ragadj bele. Hallgass a szívedre, na hagyd, hogy elméd felülbírálja a vágyaidat!


Fotó: 123 RF

Ma válassz olyan szabadidős programot, ami igazi lelki feltöltődést nyújt. Higgy magadban és akkor a sors támogató energiáját élvezheted. Kívánj másoknak is jót és a világnak is. Ne kritizálj senkit, magadat sem, vedd észre a másik emberben a jót. Legyél kedves, mosolyogj és dicsérd meg azt, aki valami jót tesz. Köszönd meg, ha segítséget kapsz, hidd el a pozitív gondolkodásnak és tetteknek meg lesz a gyümölcse. Minden jót tegyél elvárások nélkül. Ajándékozd meg magad, tedd ezt is szeretettel. Már karácsonyi ajándékot is vehetsz, a kiadott pénz a mai napon többszörösen megtérül! Este lefekvés előtt vedd számadásba a mai nap jó történéseit. Becsüld meg önmagad és a társaidat is. Dicsérd meg magad a mai munkádért és a sikereidért is. Legyen örömteli napod!

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?