EZO

Mutasd a tenyered, megmondjuk, milyen lesz a szerelmi életed

Elképesztő, milyen sokat elárulnak a tenyérvonalak! Meglepően egyediek, akárcsak az emberi sorsok. Mutatjuk, hogyan olvass te is könnyen ezekből a természetes jelekből!
  • Szerző: F. E.

Életről, szerelemről, személyiségről és a sorsodról árulkodik tenyered négy jellegzetes vonala.  Fontos, hogy mindkét kezeden nézd meg ezeket, és láthatóvá válik, hogy mennyit változtak az idő múlásával. 

A passzív kéz az öröklött tulajdonságokról és mintákról árulkodik, míg az aktív, többet használt kezed megmutatja, hogy mennyit változtattál a születésed óta. Ha nagy az eltérés, akkor azt az önismereti és lelki munkát jelzi, mennyit is dolgoztál önmagad fejlesztésén.

Íme, a négy jellegzetes vonal:

 

1. Szív vonal

A szerelmi életedet mutatja meg: ha rövid, halvány vagy nagyon egyenes, akkor azt jelenti, hogy nem a romantika vezérel és inkább logikus döntéseket hozol szerelmi ügyekben is.

Azonban

ha a vonal hullámos, erős és sok más vonal tagolja, akkor igazán gazdag szerelmi élettel rendelkezel.

Ha a szívvonalad a mutató ujjad aljánál kezdődik, azt jelenti, hogy válogatós vagy amikor kapcsolatokról van szó, ha pedig keresztezi az életvonaladat, akkor könnyű összetörni a szívedet.

 

2. Fej vonal

A fejvonal árulkodik a veled született képességeidről és személyiségjegyeidről. Ha a vonal halvány, akkor lehetséges, hogy nehezen fókuszálsz  és hajlamos vagy álmodozni. 

Ha a vonal mély és határozott, akkor összeszedett ember vagy, akinek nincs gondja a tanulással, sem a kommunikációval.

Ha rövid a vonal, akkor nem merülsz el a részletekben, ha pedig hosszú, akkor valószínűleg sikeres, de egyben önzésre is hajlamos vagy.

Lapozz a folytatáshoz!


3. Élet vonal

A halovány életvonal kevés életerőt, gyorsan fogyó energiát jelez, míg a mélyebb életvonal könnyebb, különösebb nehézségek nélküli életútról árulkodik.

A törések az élet vonalán komolyabb életmódbeli változásokat jelenthetnek,

ha pedig vonalak szabdalják át az élet vonalat, akkor az életed meglepő fordulatokban gazdag és váratlan helyzeteket jelez. 

Sokan a várható élettartamra is szoktak következtetni az életvonalból: ha valakinek sok vonal fut a helyén az hosszú életet és sok energiát jelez, valamint azt, hogy sok nehézséget és betegséget is le tudnak győzni.

 

4. Sors vonal

Más néven a végzet vonala mutatja meg azokat az eseményeket, amelyekre kevés hatásod van, mégis komoly befolyással lesznek az életedre.

Akiknél mély ez a vonal, azok több sorsszerű fordulatra számíthatnak az életük során.

Ha az életvonalad elejéhez már kapcsolódik, azt jelenti, hogy különösen erős személyiség vagy, aki képes megvalósítani önmagát. Ha középen fut bele, akkor az életed közepén jöhet el egy sorsszerű fordulat. A hüvelykujj felé futó vonal erős családi és baráti kötelékeket jelent. A törések ezen a vonalon mindig egy rajtad kívül álló változást jeleznek. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?