ÉLETMÓDI

Melyik padra ülnél le - elárulja lelked titkos vágyát

Válassz egyet a szép képek közül, és derítsd ki, mit súg a szíved.
  • Szerző: Ripost

Mi az, ami most igazán boldoggá tenne? Mit üzennek vajon a megérzéseid és ösztöneid? Biztosan meghallod a belső hangodat? Most segítünk, hogy rájöjj, mitől tudnál örömre és új erőre kapni, mely elvezet a boldogsághoz. A dolgod mindössze annyi, hogy válaszd ki a képek közül, melyik pad vonz leginkább. Azután pedig olvasd el, mit árul el ez a kép.

Jöhetnek a válaszok? LAPOZZ!


1. Egy kis szemlélődés

Legnagyobb szükséged most arra van, hogy szánj magadra egy kis időt, kiszakadj a mókuskerékből, és kellő távolságból láss rá az eseményekre. A problémák távolabbról nézve gyakran könnyebben megoldhatók. Ha pedig nem küzdesz éppen nehézségekkel, akkor egyszerűen a belső békéd és egyensúlyod megőrzése érdekében vonulj egy kissé félre, éppen annyira, hogy még minden szinte karnyújtásnyira maradjon, de te átadhasd magad a nyugalomnak.

Mutatjuk a következő kép jelentését is! LAPOZZ!


2. Elvonulás

Nagyon fontos, hogy most kiszakadj kicsit a mindennapokból. Lehetőleg egyedül tedd, hogy rendezni tudd magadban gondolataidat, le tudd csendesíteni az elmédet és érzéseidet. Sok stressz ért mostanában, szükség van ennek az ellenpontozására is. Ha teheted, utazz el egy kicsit. Ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább kirándulj vagy sétálj egy nagyot. Próbálj meg újra szeretettel gondolni önmagadra. Képzeletben öleld át és nyugtasd kicsit meg magad, és bízz a jövődben!

Nézd meg, mit árul el a következő kép! LAPOZZ!


3. Új élmények

Ha jól megnézed, a padok, melyek a képen láthatók, szinte makulátlanok. Mintha mind újak lennének, ráadásul egy kacskaringós út mentén, egymás szomszédságában. Ez arról árulkodik, hogy valami új, valami eddig ismeretlen élményre vágysz, olyasmit volna jó felfedezned, ami kalandos és inspiráló számodra. Ne félj megvalósítani a vágyaid! Vágj bele a hobbiba, mellyel régóta szemezel, kóstolj új ízeket, bóklássz kicsit ismeretlen utakon, legyél nyitott új emberekre és szinte megsokszorozódik tőle belső erőd.

Mutatjuk, mit üzen a következő kép! LAPOZZ!


4. Béke és energia

 

Olyan padot választottál, mely fürdőzik a fényben. Ez az, amire te is vágysz - fényre, melegségre, energiára, melytől újjászülethetsz. Kicsit elfáradtál. Kicsit jó volna ismét pezsgést érezned az ereidben. De nem zsivajjal és pörgős programokkal tudod most ezt elérni, hanem azzal, hogy kissé hagyod magadnak, hogy elkényeztesd magad. Néhány napra, vagy akár csak néhány órára tedd félre az aggodalmakat. Ne szorongj a múlt és a jövő miatt, ne aggasszanak a kiadások sem: menj el egy kellemes masszázsra, ajándékozd meg magad egy szép aprósággal, hívd fel azt a barátod, akire sokat gondolsz, de valahogy mégis ezer éve már, hogy utoljára láttad. Engedd, hogy fürdőzz kicsit te is a fényben és a melegségben!

Nézd meg a következő lap jelentését! LAPOZZ!


5. Mozgás és lendület

Tele vagy energiával. A pad, melyet választottál, egy vibráló környezet apró kis szigete. Az a hely, ahonnan körbenézve kényelmesen kiválaszthatod, melyik élménygazdag programot, melyik zsibongó utat válaszd. Élvezd ki életörömödet! Sportolj, szervezz baráti találkozókat, táncolj, tölts időt szeretteiddel és engedd, hogy sodorjon magával a lendület!

Mutatjuk, mit árul a következő kép! LAPOZZ!


6. Romantika

Szíved gyengédségre, meghittségre, szeretetre vágyik. Csordultig van a lelked romantikával, és az intimitás iránti vággyal. Élvezd ki a pároddal töltött időt, szökjetek el randevúzni, fedezzétek fel egymás közelségének szépségét! Ha pedig nincs párod, akkor töltsd meg szíved a hozzád közel állók szeretetével, és ne magánynak éld meg az egyedül töltött időt, hanem gondolj arra, milyen harmóniát és szépséget tudsz megteremteni önmagadban és önmagad körül, hogy valódi ünnepként várhasd közelgő partnered érkezését.