EZO

Különleges, gyógyító energiát sugárzó helyek Magyarországon

Földünket "sárkányvonalak", más néven Szent György vonalak hálózzák be. Ezek mentén és különösképpen a vonalak találkozásánál rendkívüli gyógyerejû sugárzás mérhető. Magyarország területén szinte besûrûsödnek ezek a kereszteződések. Nem véletlen, hogy annyi csodálatos hatású ezoterikus hellyel rendelkezünk.

Nincs energiád, le vagy merülve? Netán képtelen vagy egy fájdalmas szakításon túltenni magad? Régi sérelmek bántanak, nem tudsz megnyugodni? Talán fájdalmas veszteség ért, megbékélésre vágysz? Ehhez nem kell a tengerentúlra utaznod, de még az országhatárt sem kell átlépned! A kicsi Magyarország kivételesen gazdag olyan rendkívüli energiát sugárzó helyekben, melyek gyógyerővel rendelkeznek.

Ez a Földet behálózó energiavonalaknak köszönhető, melyek nálunk szinte besűrűsödnek, és a vonalak találkozásánál extra erős hatásúak a csodálatos hatású energiák.

Bükkszentkereszt

A település a tengerszint felett 600 méteren fekszik, levegője különleges tisztaságú. Légzési nehézségekben, pajzsmirigy megbetegedésben, vérszegénységben szenvedő embereknek valóságos szanatórium az itt-tartózkodás. Az ősfás erdőben, a végtelen nyugalmat árasztó hatalmas fák tövében mint valamely megkövült farönkök, domború, ráncos kövek hevernek. Bölcsesség és mindent elárasztó béke árad belőlük. Vonzza is az arra sétálókat. Ha szeretnéd, hogy a te lelked is megtisztuljon, érintsd meg a Boldogasszony kövét, ülj a hívogató mélyedésbe, és ráhangolódva engedd el a bánatot és minden feszültséget.  A monda szerint Mária is itt pihent meg, itt lelt megnyugvásra, amikor fiát, Jézust gyászolva bánatában a világban bolyongott.

A Bükki füves ember, Gyuri bácsi csodakertje is erre található, sőt látogatható.

 

Tápiószentmárton, Atilla domb a Kincsem Lovasparkban

Sajátos elektromágneses és radioaktív erőterekkel rendelkező gyógyhely. Itt volt a kifutója Kincsemnek, a csodalónak, aki 54 mérkőzéséből 54-et nyert meg. Betegek tömegei zarándokolnak ide gyógyulásért. Ha te is eltöltesz itt pár órát, érezni fogod, ahogy bizsereg, felmelegszik a tested. Érezhetően áramlik, kering az energia. A betegek először rendszerint visszaesést, súlyosbodást, azaz terápiás reakciót tapasztalnak.  A pozitív változás ezután következik be. Ajánlott ezért a helyet többször is fölkeresni.

 

Monoszló és Hegyestű a Káli medencében

A Balaton-felvidék legrejtettebb völgyében keresd Monoszlót, a kis Veszprém megyei települést. Innen akár biciklivel is felkerekezhetsz Hegyestűhöz, az egykori vulkánhoz.

A kihűlő magma jellegzetes bazaltoszlopokban szilárdult meg. A bazaltbányászat során legyalult, kúp alakú bazalthegy különleges hatású energiavonalak találkozásánál fekszik. Ne lepődj meg, ha felfrissülve, energiával telítődve távozol innen.

Dobogókő, Pilis

Híresen nagy erejű energiavonulatok találkozásánál fekszik Dobogókő. A Földön itt a legvékonyabb a földkéreg (10-20 km, szemben az általános 40-80 km-rel).

Ha a bolygónkra, mint élőlényre gondolunk, akkor – fülünket egy sziklára szorítva – szinte hallhatjuk szívének dobogását. A NASA szerint itt van a Föld szív-csakrája, energiaközpontja. Ha éltető szeretet-energiájával szeretnél feltöltődni, látogass el ide.

Majki kolostor

A kamalduli remeteség épületcsoportja Oroszlány külterületén található.

Templommal a közepén, a fallal körülvett, belül kis utcákra osztott területen 17 remeteház (megegyező területű kerttel) szolgálta a magányos meditálásra vágyókat. A némasági fogadalmat tett remeték imádkozással, böjtöléssel, gyógynövénytermesztéssel, kézműves foglalatosságokkal töltötték idejüket. A magas kőfallal egymástól elválasztott kis lakhelyek ma is a lecsendesülést, megtisztulást árasztják.

Zalaszántó, Kovácsi-hegy

Európa legnagyobb buddhista szentélye, egy sztúpa a zalaszántói Kovácsi-hegyen áll.

A 14. Dalai Láma avatta fel. Talán az itt őrzött Buddha maradványoknak, talán a hely rendkívüli energiájának köszönhető, hogy aki itt meditál, megoldást találhat régi, gyötrő problémáira is. Ha egy sérelmet vagy egy személyt képtelen vagy elengedni, kirándulj ide. Csendesítsd le az elméd, és adj helyet a pozitív gondolatoknak.

Fegyvernek, Kálvária domb

A Szolnoktól 35 km-re fekvő Fegyvernek nevezetessége a Kálvária domb. Messze földről zarándokolnak ide gyógyulásért az emberek. A titokzatos rendeltetésű kunhalmot már a középkorban is szakrális helyként tartották nyilván.

Az 1800-as években az ide települő német lakosok egy keresztet állítottak föl. Számtalan különleges, megmagyarázhatatlan jobbulást hozó esetet jegyeztek fel azóta.

Szentbékkála

A Káli medencében találod a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb természeti csodáját, a kőtengert. Az összecementálódott homokkövekből az idők folyamán háznyi nagyságú, döbbenetes formájú sziklaalakzatok formálódtak.

Az egyik legnagyobbat, a Kelemen követ, mely a központban tornyosul, meg is lehet mozdítani. Innen a beceneve: Ingókő. A kőtenger a Szent György-vonalak metszésében helyezkedik el. Ezek különleges rezgéssel bíró energiarendszerek, melyek találkozásánál jótékony energiák működnek. Feltöltenek, megnyugtatnak.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?