tóth gabi
Elképesztõ sütési módszert mutatunk! Ha te is imádod a kívül ropogós, belül omlós grillcsirkét, mindenképp próbáld ki még ma ezt a rafinált ötletet.
A grillcsirke mindig egy nagy talány. Sokszor, sokféleképpen próbáltad már te is otthon elérni, hogy ugyanolyan omlós és finom legyen a hús, mint amilyet a parkolókban álló lakókocsikból kapni?
Mostantól te is előrukkolhatsz a tökéletes sülttel!
A megoldást ebben az esetben sem a fűszerezésben kell keresned! Csupán egy kuglófos tálra lesz szükséged ahhoz, hogy mennyei grillcsirkét süss.
Hozzávalók:
Így süsd a csirkét:
1. Fogj egy kuglóf formát, mosd meg a citromot és vágd négyfelé, majd helyezd a forma aljára.
2. Vágd nagyobb cikkekre a hagymát is, és ezt is tedd a tálba a fűszerekkel együtt.
3.Egy alufólia csíkkal tekerd be a forma közepén kiemelkedő „kéményt".
4. Végül ültesd rá az előre besózott és borsozott csirkét.
5. Kend meg kevés olívával, és 220 fokra előmelegített sütőben süsd kb. egy órát.