RETRO RÁDIÓ

Tégy vajat a kávéba, fogyni kezdesz!

H.K.
Szerző
H.K.
Létrehozva2016. 02. 10. 23:11

A zsiradék beindítja az anyagcserét. Golyóálló kávénak hívják ezt az italt!

 

 A módszer feltalálója, Dave Asprey, kanadai dietetikus „golyóálló kávénak” nevezte a vajas kávét. A szakember azt állítja, hogy amióta vajjal fogyasztja a kávét, 6 kilótól sikerült megszabadulnia. Elmúlt az ételek utáni sóvárgása és felgyorsult az anyagcseréje.

A vajjal, kókusz- vagy pálmaolajjal fogyasztott kávé nem csak a fogyásban segít, hanem elegendő energiával tölti fel szervezetünket. Sokáig segít fenntartani a jóllakottság érzését, így elkerülhetjük a fölösleges nassolást is.

A vaj, kókusz- és pálmaolaj könnyen felszívódik a szervezetben, csökkenti az étvágyat, és értékes tápanyagokhoz juttat.
Dave Asprey szerint a legjobb, ha frissen őrölt biokávét fogyasztunk, és fűvel táplált állatok vaját.

Hozzávalók:
80 gramm sózatlan, lehetőleg bio vaj,
15 ml kókusz vagy pálmaolaj,
500 ml lefőzött kávé,
egy kevés természetes édesítő ízlés szerint

 


Elkészítés:
A hozzávalókat, az édesítőszert leszámítva tegyük egy turmixgépbe, majd addig keverjük, míg a tetején hab képződik. Töltsük egy csészébe, majd édesítsük.

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.