vércukorszint

11 találat
INSIDER

Édesítőszerrel mérgezik a kutyákat Fóton, ebbe teszik bele

Már több elpusztult ebről van tudomásunk.

MEDICINA

Ez a joghurt nem is annyira egészséges! Vigyázz vele

Nem mindegy, melyik fajtát választod!

ÉLETMÓDI

Ingadozik a vércukorszinted? Edd magad egészségesre!

Ne légy a gyógyszerek rabja! Mutatunk néhány természetes és jól bevált élelmiszert, melyek kordában tarthatják vércukorszintedet.

MEDICINA

Enyhíti a fejfájást, a szorongást és a cukorrohamokat - mégsem eszünk belőle eleget!

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy az édességrohamaid csoki nélkül is megoldhatók? Vagy, hogy a menstruációs görcseid és a szorongásod egyaránt elmulasztja egy ásványi anyag, amelyből nem fogyasztasz eleget. Figyelj oda a magnéziumbeviteledre!

MEDICINA

Ha így eszel, nem veszekedtek majd a pároddal

Ismered azt az érzést, hogy egyre idegesebb leszel az éhségtől? Esetleg nem tudsz világosan gondolkodni? Vigyázz, a kapcsolatod is bánhatja!

DIÉTA

Vigyázz! Ezektől az egészségesnek hitt ételektől pokoli éhség tör rád

Azt hitted, egészségesen táplálkozol? Jól teszed, ha ezeket az ételeket inkább kihagyod az étrendedből, mert hamar megéhezel utánuk. Aztán nassolsz vagy falni kezdesz, és annyi a diétának...

MEDICINA

Vigyázz, ezek a tünetek is jelezhetik a cukorbetegséget!

A cukorbetegség nem minden esetben jelentkezik egyértelműen. Megmutatjuk, mik azok a kevésbé ismert tünetek, amelyek az állandó szomjúságérzet mellett szintén arra utalhatnak, hogy valami nincs rendben a vércukorszinteddel.

DIÉTA

5 rossz szokás, amitől állandóan éhesnek érzed magad

Alig etted meg az ebédedet, máris újra éhesnek érzed magad? Vajon mi lehet az oka? Ha megfejted a tested jelzéseit, nem kell attól tartanod, hogy perceken belül újra ráveted magad a hűtőre.

HŰHA

Forgatáson lett rosszul Berki Krisztián

Ájulás kerülgette az izomcelebet, az üzletemberhez majdnem mentőt kellett hívni, mert lezuhant a vérnyomása.

DIÉTA

Ezért élsz sokkal tovább, ha elhagyod a cukrot

Tudtad, hogy az elhízáson kívül számos más egészségügyi problémát, betegséget is okoz a cukorfogyasztás? Megmutatjuk, mennyivel egészségesebb lehetsz, ha megszabadulsz ettől a függőségtől!

DIÉTA

Agresszív vagy, ha diétázol? Mutatjuk, mit csinálsz rosszul!

Régi tapasztalat, hogy a vitás ügyeket érdemesebb vacsora után, nyugodt légkörben rendezni. Kivéve persze, ha fogyózol, mert akkor folyamatosan ideges és ingerlékeny vagy. De vajon miért van ez így?