Jelentkezett egy szemtanú: Magyar Péter a Dunába dobta a lopott telefont

POLITIK

hurka

8 találat
FAZÉK

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

A hurkát tájegységenként másképp készítik a háziasszonyok, de ez a hiba mégis mindenkinél előfordulhat. Íme a trükk, hogy ne durranjon ki a hurka!

FAZÉK

Ha így sütöd a hurkát, biztosan nem durran ki

Beköszöntött a hideg, itt a disznótoros ideje! De sokszor még a leggyakorlottabb szakács serpenyőjében is kidurran a hurka, és oda az igazi élvezet. Ezzel a trükkel azonban garantáltan egyben marad!

INSIDER

Pajzán hirdetéssel kínálja az egyik hazai árus a kolbászát

Érdekes felirattal kínálják a harapnivalót egy kisbüfében.

ÉLETMÓDI

Ha így sütöd a hurkát, soha többé nem durran ki

A sült hurka az egyik legszuperebb téli fogás! De hiába tűnik egyszerűnek az elkészítése, sütés közben gyakran szétdurran. Mutatjuk azt a praktikát, amivel mindig tökéletes lesz. Elképesztő módszert talált ki egy magyar háziasszony!

FAZÉK

Soha többet nem pukkad ki a hurka és a kolbász, ha így sütöd

Szurkálni? Nem szurkálni? A leggyakorlottabb háziasszonyon is képes kifogni a hurka és a kolbász. Pedig pofonegyszerű a megoldás - nagyanyáink is így sütötték, ezt figyeld!

HŰHA

Úristen: Fogadjunk, ilyen helyzetben még nem láttad Szinetár Dórát!

Az elismert színésznő elhagyta komfortzónáját, a színpadot, most egy teljesen más terepet kellett helytállnia. Ezt látnod kell!

FAZÉK

Disznótoros a lakótelepen: elő a műanyag palackkal! VIDEÓ

A legkisebb konyhában is összedobhatsz saját készítésű házikolbászt. Egyáltalán nem olyan macerás, mint gondolod: darált hús, fűszer és egy kiürült flakon kell hozzá !

FAZÉK

Szurkáljuk vagy ne szurkáljuk? Így marad egyben a kolbász és a hurka!

A disznótoros finomságok gyorsan és egyszerűen elkészíthetők. Ám ha sütés közben durrannak a kolbászok és a hurkák, az próbára teheti a leggyakorlottabb háziasszonyt is.