Létrehozva: 2018.11.22.

Megújult a rántott hús, imádja minden magyar háziasszony

Egészen zseniális lesz a rántott hús ezzel a fûszerrel. Nincs olyan, aki ne szeretné ezt a hagyományos ételt. Itt az ideje, hogy feldobd a régi, jól megszokott ízeket!

Szerző Fehér Virág

A vasárnapi ebédek nagy kedvence most kicsit megújult, teljesen más íze lett. Próbáld ki ezt fantasztikus, új receptet.

Mustáros rántott hús

Hozzávalók:

  • 2 nagy csirkemell filé
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • 0,2 dl tej
  • 5 evőkanál zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj vagy zsír a sütéshez
  • Így készítsd el:

    1. Vágd szeletekre a csirkemellet, ha kell klopfold vékonyabbra.

    2. A hússzeletek egyik oldalát kend meg mustárral, majd panírozd be hagyományos módon. Liszt, felvert fűszerezett tojás és zsemlemorzsa legyen rajtuk.

    3. Ha több morzsa kerül rájuk és kevesebb liszt sokkal ropogósabbak lesznek a hússzeleteid.

    4. Forró olajban vagy zsírban süsd ropogósra.

     

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek