FAZÉK

Me­g­újult a rán­tott hús, imádja min­den ma­gyar há­zi­asszony

Egé­szen zse­ni­á­lis lesz a rán­tott hús ezzel a fű­szer­rel. Nincs olyan, aki ne sze­retné ezt a ha­gyo­má­nyos ételt. Itt az ideje, hogy fel­dobd a régi, jól meg­szo­kott íze­ket!

A vasárnapi ebédek nagy kedvencemost kicsit megújult, teljesen más íze lett. Próbáld ki ezt fantasztikus, új receptet.

Mustáros rántott hús

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók:

  • 2 nagy csirkemell filé
  • 1 evőkanál magvas mustár
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • 0,2 dl tej
  • 5 evőkanál zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj vagy zsír a sütéshez

Így készítsd el:

1. Vágd szeletekre a csirkemellet, ha kell klopfold vékonyabbra.

2. A hússzeletek egyik oldalát kend meg mustárral, majd panírozd be hagyományos módon. Liszt, felvert fűszerezett tojás és zsemlemorzsa legyen rajtuk.

3. Ha több morzsa kerül rájuk és kevesebb liszt sokkal ropogósabbak lesznek a hússzeleteid.

4. Forró olajban vagy zsírban süsd ropogósra.

Eközben a címlapon