FAZÉK

Ki­de­rült a mes­ter­sza­kács titka: így lesz vi­lág­baj­nok a tész­ta­szó­szod!

A "világ leg­jobb­ja­ként" em­le­ge­tik ezt a tö­ké­le­tes már­tást. Mu­tat­juk a re­cep­tet!

Szinte mindenki rajong az olaszos ízekért, a finom, paradicsomszószos tésztákért, ráadásul egy ilyen étel tökéletes megoldás arra, hogy az egész család megnyalja a tíz ujját a hétvégi ebéd vagy vacsora után.

Sok trükk és fortély létezik, hogyan készül a legszuperebb mártás, de mi most megosztjuk veled a legtökéletesebb verziót, melynek csodájára jár a világ!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Marcella Hazan nevéhez köthető ez a nagyszerű recept. Az olasz származású séf és írónő számtalan receptkönyvet jelentetett meg, számtalan díjjal méltatták munkásságát, köztük több életműdíjjal is. Emellett pedig szakácsiskolában is tanította a fortélyokat, melyet New Yorkban nyitott.

Hogy mi a titka szerinte a tökélynek? Mindössze három összetevő: hagyma, vaj és paradicsom.

Na de lássuk a receptet, mely végtelenül egyszerű, mégis fenségesen finom! LAPOZZ!