MEDICINA

Iszo­nya­to­san bi­zarr szép­ség­prak­ti­kát mutat ez a nő: hü­le­de­zik az in­ter­net népe

A kis­ma­mák egyik leg­ége­tőbb prob­lé­má­jára mu­ta­tott ter­mé­sze­tes meg­ol­dást egy ta­lá­lé­kony ka­na­dai anyuka. Ilyet még biz­tos nem lát­tál, zse­ni­á­lis!

A kandadai Albertában élő Chantelle Clarke egy hihetetlen előtte/utána fényképpel robbantotta föl a közösségi médiát. A 24 éves anyuka több héten keresztül kenegette a saját anyatejével a köldöke alatt lévő bőrrepedéseket a dereka baloldalán - a másik oldalon viszont nem alkalmazta a rendhagyó kezelést. A házi praktika eredményeitől pedig teljesen elhűltek a netezők: Az anya bejegyzése több ezer megosztást és hozzászólást kapott.

Chantelle két héten keresztül, napi egyszer kente be a bőrhibáit a dereka bal oldalán. A tejet minden esetben hagyta megszáradni a bőrfelületen. A kísérletről készült képen tisztán látni, hogy a jobb oldali repedések egyértelműen gyógyulásnak indultak. Az anyatejnek hála kifakultak és már nem pompáznak olyan mélyvörös színben, mint a másik oldalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
"Minden szoptatós kismamának azt javaslom, hogy tegyen egy kis anyatejet a bőrrepedéseire. Nekem 2 hét alatt csodát tett a saját tejem! Nem csak a repedések színe fakult, hanem a mélységük is látványosan csökkent. Persze nem ígérem, hogy mindenkinek 100%-os segítséget fog nyújtani ez a megoldás, de azt garantálom, hogy valamit biztos segít majd."

- fogalmazott a Chantelle Clarke a Facebook-bejegyzésében.