FITTFAZÉK

Most kezded a diétádat? Akkor ez a 10 egyszerű recept sokat segít

Nem igaz, hogy diétában koplalni kell! Hihetetlenül változatosan tudsz étkezni, úgy, hogy a legfinomabb falatokat sem vonod meg magadtól. Egyre nagyon figyelj: a cukrot és a felesleges szénhidrátokat lődd ki! Szuper recepteket mutatunk!
címkék:

1. Sonkás-karfiolos tojásmuffin

Sze­ret­néd fel­dobni a rán­tot­tá­dat? Itt a ha­gyo­má­nyos vál­to­zat­nál sok­kal egész­sé­ge­sebb son­kás, karfi­o­los to­jás­muffin, amit előre is el­ké­szít­hetsz. Így akár úton a mun­kába is meg­ehe­ted.

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

2.Túrós cukkinifasírt

Egy­szerű, gyors, de pazar va­csira vágysz? Most meg­ta­lál­tad: a régi nagy ked­venc tú­ró­val meg­bo­lon­dítva! Na­gyon könnyen el­ké­szít­hető és el­ké­pesz­tően finom!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

3. Meggyes-tejszínes pohárkrém

 

Gyö­nyör három ré­teg­ben, ez itt a lé­nyeg! Rá­adá­sul mi­köz­ben ezt a fi­nom­sá­got ka­na­la­zod, lel­ki­is­me­ret-fur­da­lást sem kell érez­ned. Nem tet­tünk bele cuk­rot, így biz­to­san nem hiz­lal!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

4. Diétás pizza - karfiol nélkül!

Jó dolog a karfi­ol­pizza, mert kevés benne a szén­hid­rát, de vall­juk be, van egy kis bu­kéja és bi­zony fel­fúj. Sze­ren­csére a leg­újabb di­é­tás pizza karfiol nél­kül, és csak három hoz­zá­va­ló­ból ké­szül. Egy­szerű és is­teni finom!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

5. Update Hamburger

Fogyókúrában piszok nehéz ellenállni az ínycsiklandó hamburgernek! Mostantól azonban szabad a pálya, itt a hamburger, ami biztosan nem hizlal!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE

6. Csokoládés kókuszkeksz

Ha va­­lami iga­­zán kí­­mélő fi­­nom­­ságra vágysz, akkor ez az is­teni cso­kis-kó­ku­szos a te re­cep­ted. Cukor hoz­zá­adása nél­­kül ké­szül, így akár több sze­­le­­tet is bát­ran ehetsz be­lőle!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

7. Brokkoli-roppancs

Egész­sé­ges, di­é­tás és na­gyon finom! Ezzel a nas­sol­ni­va­ló­val nem nyúl­hatsz mellé.

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

8. Diétás fagyi

Csak három hoz­zá­va­lót kell be­sze­rez­ned és máris gyor­san, könnyen el­ké­szít­he­ted a nyár leg­tö­ké­le­te­sebb meg­le­pe­tés-fa­gyi­ját, ami még fo­gyaszt is.

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

9. Fahéjas bögresüti

Cukor nél­küli csoda! Egy­sze­rűen kép­te­len­ség el­len­állni ennek a fi­nom­ság­nak! Ala­csony szén­hid­rát­tar­talmú hoz­zá­va­lói ga­ran­tál­ják, hogy bár­mi­kor bün­tet­le­nül ehe­ted, nem ra­kód­nak rád plusz­ki­lók!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

10. Almás-káposztás zsírbontó koktél

 

Unod a zöld­tur­mi­xo­kat? Ezzel a szuper egészséges zöldségkoktéllal ­már reg­gel fel­pör­get­he­ted a fogyást! Egész­sé­ges, táp­láló és finom.

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?