tóth gabi
Csodálatos trükkel lett kevesebb a szénhidrát ebben a finom sütiben: fehér liszt helyett mák került a tésztájába! És hogy ez milyen zseniális kombináció piros bogyós gyümölcsökkel, azt akkor tudod, meg, ha elkészíted és megkóstolod!
A mák és a citrom együtt varázslatosan finom, ha pedig még eperrel is bolondítod, feledhetetlen lesz. De ez a sütemény nemcsak emiatt lett fantasztikusan népszerű. Legnagyobb erénye a hozzáadott cukor teljes hiánya, így ez egy szuper diétás változat lett. A piros bogyós gyümölcsöktől kellemesen pikáns az íze, a mandularéteg pedig istenien ropog a tetején. Téged is rabul ejt, próbáld ki!
Mandulás-gyümölcsös mákos bögresüti
Tetejére:
ELKÉSZÍTÉS:
1. Keverd össze először a tojást az édesítővel és a langyos kókuszzsírral, majd dolgozd bele a többi hozzávalót.
2. Simítsd a masszát sütőpapírral bélelt kapcsos tortaformába, terítsd rá a liszttel kissé megszórt bogyós gyümölcsöket majd majd a mandulát.
3. Mehet a 180 fokra előmelegített sütőbe! Így süsd kb. 35-40 percig.
TIPP
Érdemes az elején letakarni fóliával vagy sütőpapírral, és csak az utolsó 10 percben levenni róla, mert így nem ég meg a teteje.
Király ez a sütemény! Ilyen finomat még nem ettél!