Létrehozva: 2016.03.18.

Diétás mennyország: mandulás-málnás palacsintatorta

Ez a finomság nem csak szemet gyönyörködtetõ, de nagyon könnyû is. Se liszt, se cukor nincs benne, így akkor is bátran ehetsz belõle, ha épp diétázol.

HOZZÁVALÓK:

palacsintához:

  • 12 dkg mandula liszt, vagy finomra őrölt mandula
  • 2 tojás
  • 2 dl kókusztej
  • késhegynyi sütőpor
  • kókuszzsír a sütéshez
  • krémhez:

  • 1/2 kg mascarpone
  • 1/2 kg fagyasztott vagy friss málna
  • 10 dkg diétás édesítő (stevia, nyírfacukor)
  • 1 evőkanál útifű maghéj
  • 1 citrom héja
  • Keverd ki a palacsinta hozzávalóit, és süsd meg, mint egy klasszikus palacsintát.

    A turmixold össze a málnát  a cukorral, és keverd össze a krémsajt háromnegyedével, valamint a reszelt citromhéjjal és a útifű maghéjjal.

    Kend meg rétegesen a palacsintákat, végül kívülről kend meg az édesítővel összekevert mascarponéval.

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek