SZTÁRDZSÚSZ

Majka dala miatt balhé lehet ma este a Sztárban Sztárban

Ki hinné, hogy a férfiak is legalább olyan hiúak tudnak lenni, mint a nők?
  • Szerző: Ripost

Múlt hét vasárnap a nézők is megbizonyosodhattak arról, milyen az, amikor Majka egy régi fotója miatt élő adásban felhördül.

Ahogy az lenni szokott, a Sztárban Sztár adásának végén, Tilla kiosztotta a versenyben maradt szereplőknek a következő heti feladatukat. Horváth Tamás Majkát kapta, a rappert idézi meg a műsorban. Amint az ítész meglátta a feladatkiosztásakor róla mellékelt régi képet, nem tudta türtőztetni magát

Ezt a képet tudtátok kitenni rólam? Szemét brigád… jól van, megbeszélem ezt én valakivel

– méltatlankodott Majka, amin Tilla elcsodálkozott. A műsorvezető szóvá is tette, furcsállja, hogy Majka hiúsági problémákkal küzd. Most, hogy fény derült a rapper gyenge pontjára nem lenne meglepő, ha vasárnap Tilla és Liptai Claudia is kikezdenék egy kicsit.

Egy biztos, Horváth Tamás igyekszik minőségi produkcióval előállni. "Azt elárulhatom, hogy a komplett videoklipet megjelenítjük a színpadon. Rengeteg szöveget kellett megtanulnom. Izgulok, hiszen Majka mimikáját is le kell utánoznom, ráadásul ott ül majd velem szemben. Nem szeretnék kellemetlen pillanatokat szerezni Petinek, de ha nem jön össze a produkcióm, azt sajnálom" – mondta viccesen Tamás.

És ezeket olvastad már?