SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, lecserélték Majkát és Mádai Vivient: ők lesznek helyettük

Megújul a TV2 szuperprodukciójának mûsorvezető-csapata!
  • Szerző: bdf

Hamarosan újabb harcosok születnek, a Ninja Warrior Hungary 2018-ban visszatér és kiderül, avathatunk-e magyar ninját. A tavalyi évben a Ninja Warrior meghódította Magyarországot, most monumentális akadálypályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel tér vissza.

A TV2 szuperprodukciójának műsorvezető-csapata megújul, Tilla mellett Kasza Tibi áll majd a kamerák elé, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzőket és családtagjaikat.„Tavaly hatalmas élmény volt a világ egyik legnagyobb show-jának műsorvezetőjeként testközelből végignézi ezeket az emberfeletti sportteljesítményeket. Olyan versenyzők érkeztek, akik hónapokon keresztül kőkeményen készültek, hogy végig tudjanak menni a pályán. Ez a világ egyik legnagyobb tévés díszlete, lélegzetelállító a mérete, mi például képernyőn kell, hogy nézzük a pálya elejét, mert a végéből, ahol mi vagyunk, alig látható szabad szemmel. Nagyon sokan megállítottak az utcán, hogy mennyire szeretik ezt a műsort és mennyire izgalmasak az adások. Kasza Tibivel és Stohl Lucával ugyan már szerepeltünk közös műsorban, de műsorvezetőként még nem dolgoztunk együtt, ez egy új és izgalmas feladat lesz mindannyiunknak" – mondta Till Attila.

„Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok. Bár egy öt kilogrammos súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene" – viccelődött Kasza Tibi, aki megígérte, a Ninja Warrior Hungary 2018 műsorvezetőjeként komolyabb oldalát is megmutatja majd.

A pálya szélén ezúttal Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a mindenre elszánt ninja-jelölteket.

„A Nina Warrior Hungary női műsorvezetőjének lenni óriási szakmai kihívás. Hálás vagyok, hogy felkértek erre a műsorra, ami egy újabb, nagyon fontos lépcsőfoka a műsorvezetői karrieremnek. Az pedig külön öröm, hogy két ilyen rutinos tévéssel dolgozhatok majd együtt. Nagyon várom a forgatásokat"– árulta el Luca, aki emellett továbbra is a FEM3 Café csapatát erősíti.

Majka a TV2 másik, készülő szuperprodukciójában látható majd, míg Mádai Viviennel a Mokka műsorvezetőjeként találkozhatnak a nézők, de más műsorban is szerepel majd.

Ráadásul a Ninja Warrior Hungary stábjához most bárki csatlakozhat, akinek mindene a videózás, hiszen a műsor keresi vloggerét. A TV2 szuperprodukciója keresi vloggerét, amihez nem kell mást tenni, mint hogy a jelentkező elküldje legfeljebb három perces bemutatkozó videóját, amiben meggyőzi a zsűrit rátermettségéről és technikai tudásáról.

Ninja Warrior Hungary 2017 – május 28-tól minden hétköznap 20:55-től a TV2-n! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?