LOVE

Nem csak a káposzta jó melegítve, jót tett a sztárszerelmeknek az újrakezdés

Itt a bizonyíték, hogy néha jobb tiszta lappal indulni!
  • Szerző: Doris

Újrakezdeni egy egyszer már tönkrement kapcsolatot veszélyes kaland. Nem tudhatjuk ugyanis, hogy másodszorra is belelépünk-e abba a gödörbe, vagy a korábbi hibáinkból tanulva sikerül új, magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat. A összegyűjtötte azokat a sztárokat, akiknek bejött, hogy felmelegítették a káposztát, hiszen most boldogabbak, mint valaha!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hódi Pamela és Tóth Bence

Fotó: Ripost

Hódi Pamela szerdán az Instagramon vetett véget a találgatásoknak. Bejelentette, hogy két hónap mosolyszünet után újra fellángolt a szerelem közte és volt kedvese, a focista Tóth Bence között. A békülésnek persze voltak előjelei! A egyik olvasója lefotózta, hogy Bence autója többször is Pamela XIII. kerületi házánál parkol, sőt, egy olyan képet is beküldött a szerkesztőségünkbe, amin a sportoló éppen bepakolt a kocsijába a parkolóban. Néhány nappal később az is kiderült, hogy Bence a horvátországi vakációra is elkísérte Pamit, akinek az ujján a szakítás ellenére ott csillogott a jegygyűrű, amit még tavaly szeptemberben kapott Bencétől. Bár a pár korábban nem akarta kommentelni a fejleményeket, Pamela szerdai bejelentése egyértelművé tette, hogy adtak maguknak egy második esélyt.

Kefir és menyasszonya, Mihályi Mariann

Fotó: Facebook

Kefir és leendő felesége, Mariann kapcsolatáról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy zökkenőmentesen indult. És hogy miért? Nos, nem sokkal azután, hogy 2010-ben megismerkedtek az egyik közösségi oldalon, az akkor még Nyíregyházán élő Mariann Budapestre utazott, a V-tech énekese kapott is az alkalmon, vacsorázni hívta. A randi azonban rosszul sült el, Kefir ugyanis közölte, hogy neki amúgy van barátnője, igaz, már szakítófélben vannak. Mariann azonnal felpattant és faképnél hagyta az énekest, aki utána évekig küzdött érte. Kitartását siker koronázta, 2013-ban összejöttek, és bár azóta is voltak kisebb mosolyszünetek, idén augusztusban összeházasodnak!

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Fotó: Facebook

Ha van olyan kapcsolat, amire igaz, hogy a szerelem mindent legyőz, akkor L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga románca feltétlenül ilyen. A kisfiát tavaly nyáron elvesztő rapper és a színész, Körtvélyessy Zsolt lánya több hullámvölgy és véglegesnek tűnő szakítás után életük legboldogabb időszakát éli. Kinga ugyanis gyermeket vár Juniortól, aki teljes titokban, tavaly januárban feleségül vette Dominikán. A pár már nagyon várja az augusztusban érkező Lilikét, és abban is bíznak, hogy még a csöppség érkezése előtt beköltözhetnek új házukba.

MC Hawer és fiatal kedvese, Fanni

Fotó: Facebook

A mulatós sztár és a nála 33 évvel fiatalabb lány szerelme leginkább egy szövevényes brazil szappanoperához hasonlít, aminek a címe: se veled, se nélküled. MC Hawer, polgári nevén Kocka Géza 2018 novemberében jelentette be, hogy Fanni elcsavarta a fejét és földöntúli a boldogság. Nos, ez a boldogság nem tartott túl sokáig. Tavaly nyár végén azt közölték, hogy szakítottak, de végül egy hónapra rá megint együtt mutatkoztak. Év végére megint szétmentek, és úgy vélték, hogy végleg vége a kapcsolatunknak. Most azonban újra reménykednek a közös jövőben, és úgy gondolják, sikerült összecsiszolódniuk.

Katy Perry és Orlando Bloom

Katy Perry és Orlando Bloom még 2016-ban, egy Golden Globe gála után rendezett fogadáson ismerkedett meg egymással, két hónappal később pedig már együtt, szerelmesen mentek a Coachella fesztiválra. Az énekesnő még abban az évben be is mutatta szerelmét a szüleinek, ám nem sokkal később, 2017 februárjában végül szakítottak. Perry-t annyira megviselte az elválás, hogy az öngyilkosságot fontolgatta. A szakítás azonban szerencsére csak átmeneti volt, a sztárpár most boldogabb, mint valaha, hamarosan megszületik ugyanis az első közös gyermekük.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?