FÜLES

Újabb bizonyíték: együtt ünnepelt Hódi Pamela és Tóth Bence!

Közel járhat a béküléshez Hódi Pamela és Tóth Bence! A fiatalok együtt ünnepelték hétvégén egy közös barátjuk születésnapját, és bár próbálták titkolni, Pamela videóján egy másodpercre a fiatal focista is feltűnt.
  • Szerző: ej

Úgy tűnik, valóban nem bírja egymás nélkül Hódi Pamela és Tóth Bence! Az egykori álompár májusban jelentette be, hogy különváltak az útjaik. Hódi Pamela akkor könnyes interjúban vallott a hot! magazinnak arról, hogy bár fájt kimondani a végszót, nincs visszaút, ő és Bence már sosem fognak egy párt alkotni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Ennek a nyilatkozatnak homlokegyenest ellentmond mindaz, ami az utóbbi időben történt a pár körül. Június közepén a egyik szemfüles olvasója árulkodó fotókat juttatott el a szerkesztőségünkbe, amelyeken jól látszik, hogy Bence épp egy bőröndöt pakol az autójába annak a XIII. kerületi társasháznak a parkolójában, ahol Pamela él.

Ahogy pedig a azt hétfőn megírta, két hónap után a csinos modell ujján ismét megcsillant az eljegyzési gyűrű. Pamelának bizonyára alapos oka volt arra, hogy újra hordani kezdje az ékszert. Amikor vasárnap lapunk munkatársa megkereste ez ügyben, nem kívánt nyilatkozni, kedvesen elhárította a kérdéseinket: azt azonban nem cáfolta, hogy az ékszer nem a jegygyűrűje volna.

Fotó: Ripost

A ráadásul újabb bizonyítékot talált, ami arra utal, hogy Pamela és Bence jó úton haladnak a békülés felé; vagy talán már ki is békültek. Az egykori álompár együtt ünnepelte egy közös barátjuk születésnapját, és Pamela videóján jól látszik, hogy nem csak az influenszer, de Bence is nagyon jól szórakozott, mindent összevetve boldognak tűntek – ez Pamela 24 órán át látható Instagram-sztorijából derült ki, aminek közzétételéhez a modell nem járult hozzá.

A rajongók ettől függetlenül észrevették a különös egybeesést, és rögtön találgatni kezdtek.

Hivatalosan még egyikük sem erősítette meg, hogy kibékültek, de a rajongóik nagyon drukkolnak: sokan úgy látják, Bence a tökéletes férfi Pamela mellé, az, akivel a modell boldog életet élhet, és igazi családot alapíthat. Hogy így lesz-e, az még a jövő zenéje, a jelek mindenesetre biztatóak.

Horvátországban is együtt voltak

Pamela és Bence a közös baráti társaságukkal utaztak el két héttel ezelőtt a horvát tengerparthoz. Bár a fiatalok nem vallották be, hogy együtt vannak, népes baráti társaságuk néhány tagja az élő bejelentkezésekben kikotyogta a titkot. Könnyen lehet, hogy épp ez a nyaralás segített abban, hogy megtörjön közöttük a jég, mindenesetre a jelek azóta biztatóak: Pamela néhány napja ismét hordja a jegygyűrűjét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?