HŰHA

Itt az igazság Kefir és barátnője szakításáról

Fantasztikus volt a hangulat múlt hét pénteken a siófoki Plázson, ahol a nagyszínpad előtt estére már nagy tömeg gyûlt össze.
  • Szerző: Ripost

Akik napközben élvezték a kellemes környezetet és napfürdőztek, ekkora már átöltöztek és végigtáncolták az éjszakát. Nem is csoda, hiszen egymás után jöttek a fellépők. A hangulatot DJ. Dominique alapozta meg, akit még az sem zavart meg, hogy egy kis időre elment az áram Siófokon, szórakoztatta a közönséget. De Vastag Csaba, az Animal Cannibals és Kefir sem okozott csalódást, slágereikkel megmozgatták a kisgyermekes családokat is.

Utóbbival interjút készítettünk, mert a rossz nyelvek szerint Rakonczai Imre miatt volt mosolyszünet közte és barátnője között. Állítólag Mariann összejött az egykori R-Port együttes frontemberével, ezért szakítottak. A zenész nem tagadta, tényleg volt egy három hónapos szünet Mariann és közte.

„De nem egy harmadik miatt, főleg nem Rakonczai Imi miatt, akivel mindketten jóban vagyunk – jelentette ki a 90-es évek egyik legsikeresebb együttesének énekese. – Úgy éreztük, ellaposodott a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, ezért Mariann hazaköltözött a szüleihez Nyíregyházára. De mindennap beszéltünk és kéthetente találkoztunk. Végül három hónap randizás és sok-sok beszélgetés után visszaköltözött hozzám. Azóta még jobban kötődünk egymáshoz. Olyannyira, hogy már az esküvő is szóba került köztünk.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?