LOVE

Megváltozott Bódi Guszti élete: Újra van kiért küzdeni

Az énekes családjában óriási a boldogság, amióta megszületett kisunokájuk, Lilien, aki új értelmet adott az életüknek.
  • Szerző: ripost

Régen volt ennyire boldog Bódi Guszti és felesége, Margó, akiknek a thaiföldi nyaralásuk alatt született meg a kisunokájuk, Lilien. A nagyszülők életét egy pillanat alatt megváltoztatta az új családtag, mert mind mondják: újra van kiért küzdeni.

"Álom és egy igazi szerelem Lilien számunkra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám az első találkozásunk. Nem láttunk korábban ultrahangos fotókat róla, és pont olyan, mint amilyennek elképzeltük Margóval. Ragaszkodtunk ahhoz, hogy mi teljes valóságában pillanthassuk meg őt. Szó szerint elolvadunk a látványától, és most a kis királylány került az első helyre az életünkben” – mondta el az AC Newsnak Guszti, aki teljesen átértékelte az életét.

„Megjött az életkedvünk, becsöppent a családba egy csecsemő, akit mindenki örömmel fogadott, akit imádunk, szeretünk. A megszokott Bódi klán életébe tizenegy év után jött egy csöppség, aki mindent megváltoztatott egyik napról a másikra.

Kinyílt előttünk a világ és van kiért újra küzdeni, és az a furcsa, hogy semmi nem is esik rosszul.

De mi egy különleges család vagyunk, hiszen a többi unokánkkal is máig szoros és bensőséges a kapcsolatunk” – fogalmazott az énekes.

És ezeket olvastad már?