LOVE

Megható vallomás, ezt üzente feleségének Schobert Norbert

A sztárpár különleges évfordulót ünnepel. Norbi pedig ennek is megadta a módját.
  • Szerző: Ripost

Különleges nap a mai Schobert Norbiék életében! A sztárpár a 18. házassági évfordulóját ünnepeli, aminek apropóján Norbi egy megható üzenetet írt a feleségének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„20 éve megláttalak és elvetted a szívem. 19 éve összebújva alszunk. 18 éve a mai napon hozzám jöttél és azóta imádlak jó párszor feleségül venni. Az egész életem a magányról szólt, és családdal ajándékoztál meg. Felálltál mellém a színpadra és együtt segíthettünk az embereknek. Ma Téged nézlek. Voltunk bajban. Mindenünk elveszett. Mellettem maradtál és felálltunk. A halál torkában voltam és utoljára a Te kezedet fogtam. Miattad jöttem vissza. Ha hozzám bújsz – szeretlek. Ha kiabálsz velem – szeretlek. Ha nem vagy itthon – üres minden. Sajnos a testemen kívül hordom a szívem. Ez így nagyon veszélyes. Te vagy az. Nagyon szeretlek. Az életen át és azon is túl. Boldog házassági évfordulót Kicsim” – üzente feleségének Norbi a Facebook-oldalán, Réka pedig egy különleges videóval emlékezett meg az elmúlt évekről.

Egy pillanat és mégis az volt az a pillanat ... 18évvel ezelőtt, épp ezen a napon fogadtuk meg, hogy egymás kezét soha, semmilyen körülmény között nem engedjük el ❤️ Szerelemmel Szeretlek Szerelmem a mai napig! 19éve vagyunk egy pár, 18éve házasok és semmit sem csinálnék másképp ❤️❤️❤️ Òvò, biztonságot nyújtò ölelésedre, határtalan szerelmedre, figyelmességedre nincsenek szavak! A mindenem vagy!!! A gyermekeinknek u.ezt a tiszta, őszinte, egymást tisztelő és támogatò, mély szeretetet és szerelmet és minden körülmények közti összetartást kívánom, mint amilyen a miénk❤️ Boldog 18.házassági évfordulòt Kics! A végtelenbe és tovább ♾❤️♾ Fogadd szeretettel ezt a kis videot, ami csak töredèkét mutatja meg azoknak a csodás pillanatoknak, amit együtt èlhettünk át❤️ @update_lowcarb

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?