LOVE

Lebukott Bereczki Zoltán: kolléganőjébe szerelmes

A színész három hónapja alkot boldog párt kolléganőjével, Bata Évával.
  • Szerző: Ripost

Rátalált a szerelem Bereczki Zoltánra. A népszerű színészt  év elején találta el Ámor nyila, amikor elkezdte próbálni a Nemek és igenek című darabot a Centrál Színházban. Itt ismerkedett össze Bata Évával, akivel három hónapja alkot párt.

A Blikk úgy tudja, színházi berkekben nyíltan vállalják a kapcsolatukat, de a szemfüles nézők is többször látták már őket az előadások után a belvárosban található színház körül romantikusan andalogni.

„Olyanok, mint két szerelmes kamasz, imádják egymást. Rájuk fért már ez a szerelem, mert az utóbbi években ezen a téren egyikük sem volt szerencsés. Éva és Zoltán is kereste az igazit, de talán éppen emiatt mind a ketten kellően felkészültek egy normális kapcsolatra" – árulta el a szerelmespár környezetéből származó informátor, aki azt is elmesélte, hogy szinte az első pillanattól forrt közöttük a levegő a próbákon. 

S mivel mindketten egyedülállóak voltak, nem is akarták titkolni a szerelmüket, így a lap megkeresésére Bereczki Zoltán menedzsere és üzlettársa, Ferenczi Orsolya megerősítette a hírt. 

„Igen, együtt vannak, de egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a kapcsolatukról" – reagált röviden Ferenczi Orsolya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?