LOVE

Kozso szakított szerelmével - a betegsége miatt lett vége?

A súlyos betegségéből felépülő énekes egy fotózáson beszélt mások előtt arról, hogy már nincs együtt Keirával. A lány ma mégis azt nyilatkozta, hogy továbbra is együtt vannak. Az énekes ismerősei szerint várható volt, hogy ide jut a kapcsolat.
címkék:
  • Szerző: M.D.

Sokáig úgy tűnt Kozso élete végre egyenesbe jön, hiszen az énekes tavalyi életmentő műtétje után végre felépült, sőt újra koncertezni kezdett.

Szerelme Keira végig mellette állt a lábadozás során

A csinos lány volt az, aki erőt adott a zenésznek élete legnehezebb időszakában és a színpadon is társa volt az énekesnek. Hónapokig együtt voltak Floridában, hogy Kozso lábadozása nyugodt környezetben történjen, ám ott újabb csapás érte az énekest. Egy halálos kimenetelű közlekedési baleset egyik vétlen részvevője volt. A balesetben az énekes gerince is megsérült.  

 

A Bors információi szerint azonban az idillinek tűnő kapcsolat zátonyra futott, Kozso ugyanis egy keddi fotózáson a következőt mondta mások füle hallatára:

"Mi a Keirával már nem vagyunk egy pár. Szombat óta külön vagyunk!"

Egy szemtanú szerint a lány pókerarccal fogadta a bejelentést, a hangulat pedig érezhetően fagyos volt közöttük. Ez azonban nem látszik a következő képen, melyet a fotós facebook oldalán találtunk.

 

A legendákkal! Az elmúlt két napban lefotóztam mindannyiunk gyerekkorát. A kamerám elé állt a Happy Gang, Fiesta, Kozsó, UFO, Zoltán Erika, TNT, Groovehouse :)

Posted by Tamás Welczenbach on 2015. július 7.

A %% utánajárt mi vezethetett ahhoz, hogy eltávolodtak egymástól a szerelmesek. Egyik közös ismerősük azt mondta, hogy az elmúlt hónapok a pár mindkét tagját megviselték. A lábadozás során Kozsonak sok gyógyszert kellett szednie, ezeknek pedig könnyen lehet olyan melléhatása, mely nyugtalanságot és ingerlékenységet vált ki a betegből. Talán ez okozott náluk is problémát?

Vagy talán a féltékenység vezetett ide? Kozso fejét sok rajongója próbálja elcsavarni, és lehet, hogy ebből lett elege Keirának. A fekete hajú szépség a történtek ellenére egy egész más verzióval szolgált a Borsnak. Állítása szerint még mindig egy párt alkotnaka súlyos betegségéből felgyógyuló énekessel, és bizalma a sok randiban reménykedő rajongó ellenére is töretlen.

Ennek igencsak ellentmond, hogy Keirát szerdán egyedül látták vásárolgatni az egyik budai bevásárlóközpontban. Korábban gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak Kozsoval, mindig mindenhova együtt mentek. Úgy tudjuk a lány még egy filmre is jegyet váltott, pedig nem volt kísérője. Lehet, hogy csak szeretett volna egyedül lenni?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?