FÜLES

Megcsalták egymást: Bodrogi Gyula reagált Törőcsik Mari vádjaira!

A színésznő új könyvében leplezetlenül vallott életének legintimebb fejezeteiről. Volt férje nem bírta szó nélkül...
  • Szerző: T.B.

A Törőcsik-könyv talán legpikánsabb részét idézte a Blikk, amelyben a kétszeres Kossuth-díjas, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett művésznő arról beszélt, második férjével, Bodrogi Gyulával nyitott házasságban élt.

"Mi nem szeretőt tartottunk, hanem futó kaland­jaink voltak. Egy éjszaka, és kész. Aztán jött Voith Ági" – fogalmazott Törőcsik Mari, aki ezt így már nem tudta elviselni, és amikor egy kocsiban utaztak hármasban, az Erzsébet híd közepén kiszállt, és benyújtotta a válópert.

Bodrogi Gyula így reagált a sorokra:

"A Markó utcai válóperes tárgyalásunkon szívből kacagtunk, mert az ülnök a közös tanút, Pethes Gyuri barátunkat hívta be helyettem. Azt hitte, ő a férj, mert a másik padon ült. Mi meg szinte össze voltunk bújva Marival, és egymás szájából vettük ki a szót. Sosem felejtem, ahogy Gyuri vörös fejjel rohant ki a teremből, azt kiáltva: Gyula, menj be gyorsan, mert Marit tőlem akarják elválasztani!" - mondta kacagva a színész.

"Mari őszinte megfogalmazását helytállónak tartom. Kilenc évig tartó házasságunk alatt nekem is szinte mindig volt valakim, akárcsak neki, majd jött Ági, de ekkor már Mari és Géza között is több volt futó kalandnál." - árulta el Bodrogi.

És ezeket olvastad már?