FÜLES

Marsi Anikó: Minden a legnagyobb rendben körülöttem!

A mûsorvezető élete legjobb döntését hozta meg azzal, hogy úgy határozott, visszatér Magyarországra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tíz hónapja gyökeresen megváltozott Marsi Anikó élete, amikor Gönczi Gábor megkereste őt azzal a javaslattal, hogy vezessék együtt a TV2 hírműsorát, a Tényeket. Mára beigazolódott, hogy Anikó jó döntést hozott, amikor megváltoztatta addigi életét és hat év után visszatért Magyarországra. A %% most a Tények megújult stúdiójában beszélgetett Marsi Anikóval, aki arról mesélt, hogyan érzi magát tíz hónap elteltével a csatornánál.

„Úgy érzem, hogy egy küzdelmekkel teli, komoly periódus van mögöttünk. A célunk, hogy piacvezető hírműsorrá váljon a Tények, rengeteg munkát és kitartást követelt és követel a mai napig mindenkitől ebben a szerkesztőségben."

Ez alatt a tíz hónap alatt egy jó hangulatú, profi és céltudatos csapat állt össze, akikkel nap nap után komoly élmény együtt dolgozni 

– árulta el Anikó, aki a családi életéről csak szűkszavúan nyilatkozott. – „Tudom, hogy közszereplőként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, de a férjem és a gyermekeim nem szeretnének szerepelni. Ezért csak annyit mondhatok, hogy minden a legnagyobb rendben van velük.”

címkék:
És ezeket olvastad már?