FÜLES

Ijesztő: Megtámadták a pesti utcán Cicciolinát és menyét!

Az egykori pornósztár és fiának felesége, Soraya Budapesten töltöttek pár napot. A csajos kiruccanás azonban rémálommá vált.
  • Szerző: T.B.

Hátborzongató nyaralásáról vallott a %%-nak Cicciolina, aki pár nappal ezelőtt tért vissza Budapestről római otthonába. Sajnos nem csak szép emlékekkel gazdagodott a magyar származású díva: rémisztő eseményekkel zárult a kiruccanás.

"Elhoztam a menyemet, Sorayát, hogy megmutassam neki a szülővárosomat. Elmentünk a híres fürdőkbe, kirándultunk, megnéztük a főváros nevezetességeit, nagyon jól éreztük magunkat, egészen az utolsó napig" - emlékezett vissza Staller Ilona, akiben még most is megfagy a vér, ha arra a bizonyos napra gondol.

"A Váci utcához közel volt a szálloda, ahol laktunk. Egy egész napot szántunk a vásárolgatásra! Nők vagyunk, ez az egyik legnagyobb szenvedélyünk. Többen is odajöttek hozzám autogramot kérni. Szívesen beszélgetek a rajongókkal, és az elején nagyon kedvesek voltak."

Aztán később ránk tapadt egy fiúbanda. Szabályosan zaklattak minket, szexista megjegyzéseket tettek, tapogatni kezdtek. Hiába mondtuk nekik, hogy rendőrt hívunk, ha nem fejezik be, egy cseppet sem zavartatták magukat.

"Bemenekültünk egy üzletbe segítséget kérni, szerencsére elmentek. De nagyon féltünk utána kimenni az utcára" - árulta el Cicciolina, aki alig várta, hogy visszaérjen Rómába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?