TÜZELŐÁLLÁS

Tom Cruise úgy viselkedett a londoni döntőn, mint elefánt a porcelánboltban

Megharagudtak a hollywoodi színészre. A foci-Eb fináléja előtt a wimbledoni döntőkre is ellátogatott, de magasról tett az etikettre.
  • Szerző: Ripost

Több híresség mellett az amerikai színész, Tom Cruise is helyet foglalt a VIP-páholy: előbb a wimbledoni tenisztornán, majd a labdarúgó Európa-bajnokság döntőjén. A Wembley-stadionban többek között David Beckhammel is ökölpacsizott az angolok vezető gólja után. Az All England Clubban viszont nem mindenki örült a jelenlétének: túlságosan is magára vonta a figyelmet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tom Cruise ellopta a showt a wimbledoni női döntőn

Tom Cruise (középen) ellopta a showt a wimbledoni női döntőn
Fotó: AFP

A füves pályás tenisztorna női egyes fináléjának – a világelső Ashleigh Barty legyőzte a cseh Karolina Pliskovát – vége felé, két gém között a hollywoodi sztár akkora ribilliót okozott a nézőtéren, hogy megzavarta a játékosok pihenését és összpontosítását. Cruise ugyanis közös szelfikhez pózolt a közelébe jutó rajongókkal.

„Csodálkozom, hogy a wimbledoni illetékesek egyáltalán észrevették Ash győzelmét, mert úgy tűnt, Tom Cruise megszállottjai”

– zsörtölődtek az ausztrál sajtóban amiatt, mert érzésük szerint másodrendűvé vált, ami a pályán történt (Barty személyében 41 év után nyert újra ausztrál teniszezőnő Wimbledonban).

„Komolyan. Üljön már le. Két remek teniszezőnő küzd a pályán. A tömegnek irántuk kéne érdeklődnie”

– sopánkodott egy hozzászóló az interneten, amikor Barty győzelemért folyó adogatójátéka előtt Tom Cruise a rajongók felé kacsintva váltott ki nagy üdvrivalgást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?