Létrehozva: 2024.09.06.

Hoppá! Súlyos betegsége miatt veszélybe került Opitz Barbi szereplése: Ha színpadra lépek, lesz vajon hangom?

Komoly hangszálgyulladása miatt, nem tudta, fog-e tudni énekelni a TV2 nagysikerű műsorában az énekesnő. Opitz Barbi végig stresszelte a felkészült és azon izgult, lesz-e hangja majd a színpadon.

Már csak egyet kell aludni és Tilla műsorvezetésével kezdetét veszi a TV2 ikonikus műsora, a Sztárban Sztár 10., All Stars évada. Opitz Barbi és a többi versenyző lába alatt már a nyitó hétvégén felforrósodik a talaj, a versenyzők ugyanis párbajok formájában csapnak össze. A tét tehát már most óriási, hiszen az új szabályok szerint, aki kevesebb szavazatot kap a nézőktől, az akár azonnal ki is eshet a műsorból. De természetesen a zsűri jóindulatára is számíthatnak a versenyzők. Tehát, hogy hány énekesnek kell búcsút vennie a nyitó adásokban, az maradjon az élő show-k titka. 

Opitz Barbi
Opitz Barbi súlyos hangszálgyulladással küzdött (Fotó: TV2)

Opitz Barbi rettegett a betegsége miatt

Őrült nyüzsgés, izgatott és rendkívül lelkes énekesek és mérhetetlenül kíváncsi zsűri, ez jellemzi mostanában leginkább a TV2 Sztárban Sztár stúdióját, ahol a stáb és a versenyzők már gőzerővel készülnek. Opitz Barbi is, aki az első élő show-ban Zámbó Krisztiánnal párbajozik. 

„2020-ban én már ugye versenyeztem és gyönyörűszép emlékként emlékszem vissza arra az évadra” – kezdte a TV2 kamerája előtt az énekesnő. „Idén azt gondolom, már könnyebb dolgom lesz, rutinosabb vagyok, új lehetőségként tekintek erre a műsorra, hogy szeretném megnyerni. Ha álomelőadókról van szó, kiskori példaképeim és egyben TOP1 zenekar számomra forever a Kelly Family a 90-es évekből. 2020-ban volt egy kis balszerencsém, hangszálgyulladásom volt, és így sajnos nehézkes volt a felkészülés. Kimaradt sok próbám, felületesen tudtam csak készülni, azt sem tudtam, fogok-e tudni énekelni. Azon stresszeltem, ha színpadra lépek, lesz hangom? De ennek ellenére csak jó visszajelzéseket kaptam.”

Most viszont teljesen egészséges a műsor versenyzője, de persze így is nagyon izgul.

Bárki bármilyen rutinos, versenyhelyzetben jobban izgul, mint egy fellépésen. Remélem, most nem lesz balszerencsém, most arra fogok figyelni, hogy sok vitamint egyek, nem fogom megerőltetni a hangom. Ha már úgy érzem, már a határnál vagyok, nem fogom erőltetni. 

Az énekesek a következő párosításokban küzdenek meg egymással a szeptember 7-i, szombati adásban: Tóth Gabi és expárja, Trap kapitány párbajával indulunk. De színpadra lép Keresztes Ildikó és Szabó Ádám, Király Linda és Hevesi Tamás, Kiss Ernő Zsolt és Peter Srámek, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, valamint Gubik Petra és Oláh Ibolya párosa.
Az adásokat az eredetihez képest megváltozott időpontban, szombaton és vasárnap is 19:15-től láthatják a nézők.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek