Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.31.

Elképesztő: Sipos Tomi lerántotta a leplet a Sztárban Sztár egyik legnagyobb titkáról

Hamarosan indul a Sztárban Sztár All Stars a TV2 műsorán, a jubileumi szériában az elmúlt évek legjobb versenyzői mérik össze tudásukat és tehetségüket. Sipos Tomi a hamarosan induló műsor kapcsán megmutatta, hogy tulajdonképpen mekkora munka az átalakulás.

Sipos Tomi is a Sztárban Sztár All Stars mezőnyét erősíti idén, ennek kapcsán közösségi oldalán rendkívül látványos videóban mutatta meg, hogyan is készülnek a műsorra az ikonikus maszkok. Az énekes elmesélte, hogy türelem kell hozzá, de minden pillanat megéri.

Sipos Tomi
Sipos Tomi lánya is nézni fogja a Sztárban Sztár All Stars adásait (Fotó: Markovics Gábor)

„Teljesen be vagy zárva”

Tomi videójában láthatjuk, hogy a maszkminta elkészítése során tulajdonképpen begipszelik az egész fejét és negatívot vesznek. 

Nem egy kellemes dolog, amikor mozdulatlanul kell ülni egy székben és különböző dolgokat ragasztgatnak a fejedre.” 

A folyamat több mint egy óráig tart, ráadásul ebből körülbelül 10-15 percig teljesen be vagy zárva, nem látsz, nem hallasz semmit, kizárólag az orrodon vehetsz levegőt.

„Viszont fantasztikus, hogy milyen végeredmény sül ki belőle, gyakorlatilag kapsz egy másik arcot, ami egy nagyon érdekes dolog, engem ez nagyon lelkesít. A tökéletes végeredmény pedig elég motiváció arra, hogy az ember gond nélkül kibírja” – meséli Tomi.

Az elkészült mintákra csinálják meg a pótlásokat, hogy ne adás előtt kelljen az énekesek fején kipróbálni a dolgokat, hanem előre le tudják gyártani, ha valakinek nagyobb toka, orr, vagy szélesebb homlok kell az adott szerephez. 

@sipostomiofficial Begipszelték a fejem! 😳 Sztárban Sztár maszk-minta készítés. @Tamás Sipos #sztárbansztár #gipszelés #kulisszakmogott #mirigy #sipostomi ♬ eredeti hang - Sipos Tomi

Van, amitől Sipos Tomi is tart a verseny során

„Várom már az adásokat,  nagyon kedvelem a forgatásokat és az ottani hangulatot is. A női előadók karakterétől kicsit tartok egyébként, őket mindig nehezebb alakítani. Nem vagyok egy női alkat és a hangomból is elég nehéz női hangokat előhozni, az a legutóbbi Sztárban Sztárban is necces volt. Sokszor megkapom egyébként, hogy nekem az Irigy Hónaljmirigy miatt ez már rutinmunka, de fontosnak tartom elmondani, hogy a női hangokat szinte mindig női hangok énekelték nálunk. Csak azokat vállaltuk be, ahol fiús hanggal is jól meg lehetett csinálni az adott produkciót. Nekem csak annyiban van gyakorlatom, hogy volt már rajtam harisnya meg magassarkú, de ez tényleg nem olyan nagy dolog, nem is izgat annyira. A színészeknek viszont szakmájuk is, hogy más karakterek bőrébe bújnak, azt már inkább rutinnak nevezném e tekintetben. Egy férfi embernek nem kényelmes magassarkúban táncolni, így nem gondolom, hogy nekem könnyebb lenne.”

Sipos Tomi elárulta, hogy lánya is követni fogja az adásokat, sőt szeretnék, ha minél többször lenne alkalma személyesen is megnézni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek