Létrehozva: 2024.08.26.

"Nagyon unom már az ilyen szereplési kínban szenvedő irigy, gátlástalan embereket" - Opitz Barbi kikelt magából, táncosa fenyegeti

Opitz Barbit egyik amatőr háttértáncosa próbálja lejáratni, de az énekesnő kiállt magáért.

Úgy tűnik, Opitz Barbi csak úgy vonzza a botrányokat. A viharos szerelmi életéről lassan regényeket lehetne írni, hiszen hol összeveszett, hol kibékült Serleg Alberttel. Persze az összeveszések sokszor a nyilvánosság előtt zajlottak, még az énekesnő édesanyja is belekeveredett az ügybe.

HOT FELTÖLTÉS OPITZ BARBI
Fotó: Szabolcs László

Azt hihetnénk, most, hogy Albert már nincs a képben, Barbinak végre nyugodt napjai lehetnek, ám most egy táncosa szállt bele. A TikTokon kezdte el rágalmazni Roki nevű táncosa Opitz Barbit, aki szerinte csalódás, mert úgy bánik az emberekkel, mint a kutyákkal. Legalábbis az amatőr táncos szerint.

Opitz Barbi az Instagramon adta meg a választ. Elmondta, hogy Roki egy amatőr táncos, akinek csak ő adott lehetőséget, hogy színpadon szerepelhessen. A férfi azonban visszaélt Barbiék jószívűségével, fűt-fát mondott az énekesnő háta mögött, de az is előfordult, hogy a koncert közben a saját édesanyját is felvitte a színpadra, anélkül, hogy ezt bárkivel egyeztetett volna.

Az énekesnő kijelentette, a zaklatás miatt feljelentést tesz Roki ellen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek