NÍNÓ

Lecsaptak a zsaruk, elfogták a válogatás nélkül lopkodó tinit

A 17 éves fiú mindent vitt, ami nem volt lecsavarozva, de nem sokáig tudta folytatni a lopásokat. Most őrizetben vár a sorsára...
címkék:
  • Szerző: Buster

Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyrendbeli lopás bűntett és háromrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves salgótarjáni lakos ellen. A fiatalkorú 2021. március 7-ét megelőzően a megyeszékhely belterületén, az egyik pihenőparkból két vasoszlopot és két vaskaput lopott el, amelyet később eladásra kínált fel.

Vitte a vaskaput is...

Eladásra kínálta az ellopott vaskaput a 17 éves kamasz Fotó:Police.hu

A gyanúsított továbbá 2021. május 9. és június 8. között két alkalommal tört be az egyik salgótarjáni garázsba. A fiú az épület falát megbontotta, és első alkalommal üvegpoharakat, különböző fém tárgyat lopott el, míg a második alkalommal a cselekménye közben a tulajdonos tetten érte, ezért onnan nem tulajdonított el semmit.

A fiatalkorú június 6. és június 8. között a megyeszékhelyen egy másik garázs ajtaját is kifeszítette, amelyet követően négy felnire szerelt autógumit lopott el. A nyomozók a 17 éves fiút a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, kihallgatták, és őrizetbe vették.

police.hu

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?