POLITIK

Márki-Zaynak „munkaköri” kötelessége Soros és a migránsok védelme

A baloldal új üdvöskéje, mintha csak előírták volna neki, menetrendszerűeen áll ki a migránsok és a Soros György védelmében.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Márki-Zay Péter, mintha csak kottából olvasná, szabályosan hűséget esküdött Gyurcsány Ferencnek és védte meg Soros Györgyöt a baloldali pártok október 23-i – csúfos kudarccal végződött – nagygyűlésén. Azt találta mondani, hogy Soros György közreműködésével egyetlen bevándorló sem érkezett Magyarországra.

Szó szerinti idézet:

„Hazugságkampányok fognak elkövetkezni, hogy migránsbetelepítéssel, áremeléssel és Gyurcsánnyal fognak vádolni bennünket azok, akik 12 év alatt nem tudtak semmit rábizonyítani Gyurcsány Ferencre (...) miközben Soros Györgyről még egyetlenegy migráns betelepítését sem tudták bebizonyítani.”

Csakhogy Soros György még 2016-ban a következőket nyilatkozta:

„Befektetünk startupokba, már meglévő cégekbe, társadalmi hatású kezdeményezésekbe és olyan vállalkozásokba, amelyeket migránsok és menekültek indítottak. Ezek a befektetések sikeresek kell legyenek. Elsődleges célunk azonban az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek valóban előnyösek a migránsok és a befogadó közösségek számára.”

Márki-Zay számára a jelek szerint egyfajta munkaköri előírásként szabták meg, hogy Sorossal és a migránskérdéssel kapcsolatban mást mondjon, mint ami a valóság. Figyelmen kívül kell hagynia, hogy A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) minden évben hatalmas összegekkel támogatják a migránspárti szervezeteket.

Márki-Zay bevándorláspárti nézeteit már abban a könyvben kifejtette, amit Kálmán Olga két évvel ezelőtt írt róla: a hódmezővásárhelyi városvezető szerint a legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció„. Márki-Zay szerint, amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen”. A hódmezővásárhelyi városvezető annak a meglepő véleményének is hangot adott, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére. Ezt kijelentést egyébként és természetesen semmilyen adat nem támasztja alá.

Aztán hozzátette:

„Egy kanadai típusú szereteten és elfogadáson alapuló társadalomra lenne szükség Magyarországon is, hogy legkésőbb egy generáció múlva sokkal befogadóbb legyen a társadalom, és a vegyes házasságból született gyerekek is lelkes hazafiakká váljanak„.

Letagadja Márki-Zay azt is, hogy Soros évek óta próbálkozik az örökkötvény nevű ötletével is.

A KÖTVÉNYTERV RÉSZEKÉNT LAKÁSHOZ, SZAVAZATI JOGHOZ ÉS KÜLÖNFÉLE SZOCIÁLIS SEGÉLYHEZ JUTNÁNAK MINDENFÉLE MUNKA NÉLKÜL AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK.

Soros elképzelése szerint Európa bajaira megoldást jelentene egy soha le nem járó, örökre szóló hitel, amelynek a kamatait az idők végezetéig kellene fizetni. Ez a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy az Európai Unió egy bizonyos összegért kötvényt bocsátana ki, aminek nem kellene fizetni a tőketartozását, de a kamatát örökre fizetni kellene a hitelező cégnek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?