KÜLFÖLD

Tényleg hihetetlen, ezért került kórházba a lánybúcsúról a 75 éves asszony

A nő az unokája lánybúcsúján vett részt, amikor váratlan baleset történt.
  • Szerző: Ripost

Bizarr baleset történt egy angliai chippendale show közben. Február 22-én a londoni For Your Eyes Only klubban a Dreamboys nevű férfisztriptíz-társulat lépett fel. A műsor elején az egyik táncos, a 32 éves Lewis Riches nekifutásból akart fellendülni a rúdra, ami azonban kiszakadt a plafonból.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A kidőlt cső leterített egy a közönség soraiban ülő 75 éves nőt, aki azonnal elájult. A táncosnak a szemtanúk szerint legalább két helyen eltört a lába, és fejsérülést is szenvedhetett.

A Daily Mail szerint a nézők először azt hitték, mindez az előadás része, és csak utána kapcsoltak, hogy baleset történt. A szervezők felszólították őket, hogy kis csoportokban hagyják el a nézőteret. Szemtanúk szerint volt, akit annyira megráztak a történtek, hogy még 40 perccel később is sírt.

A sérültekhez azonnal riasztották a mentőket, a 75 éves nő – aki egyébként unokája lánybúcsúján vett részt – a fején sérült meg, kórházba került; csakúgy, mint a táncos, akiről annyit árult el az londoni mentőszolgálat, hogy lábsérülést szenvedett.

A szemtanúk szerint Lewis Riches lábai elég rosszul néztek ki az esés után, de a táncos leginkább a 75 éves nő állapota miatt aggódott. A Dreamboys tagjára fél év kihagyás vár.

És ezeket olvastad már?