KÜLFÖLD

Benézték az orvosok a baba súlyos betegségét, így jött rá az anyuka, nagy a baj

Jól tette az édesanya, hogy nem hagyta annyiban a dolgot! Végül neki lett igaza.
  • Szerző: Ripost

A brit anya, Rada Hristova maga akart utánajárni annak, hogy mi a baja a gyermekének, miután az orvosok azt mondták neki, csak érzékeny kisbaba. A nő ezt nem hagyta annyiban és elővette mindenki legjobb barátját, a Google-t, ahol általában nem érdemes öndiagnózist felállítani, de most nagyon is jól jött az óriáscég segítsége. Kiderült ugyanis, hogy az orvosok helytelenül állították, hogy csak érzékenységről van szó a kislányánál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

Kiderült, hogy az akkor néhány hónapos gyermeknél, Katherinának szemdaganata alakult ki. Akkor néztek utána a dolognak otthon az interneten, mikor Rada sógornője észrevett egy fehér pontot a kislány bal szemében.

„A világ legrosszabb anyjának éreztem magam, hogy nem tudtam segíteni rajta, az orvosok pedig képtelenek megmondani, mi a baja. Egy nap a sógornőm beszaladt a szobába hozzám, sírt és remegett. Azt mondta, látott egy fehér pontot Katherina szemében” – mesélte az anya, aki kétségbeesetten kezdte keresni a magyarázatot a világhálón. Ekkor merült fel először, hogy a gyermeknek szemrákja lehet. A szülők a kórházba siettek, ahol aztán vizsgálatok megerősítették, hogy igazuk volt, sőt: Katharina bal szemével már egyáltalán nem látott. A problémás látószervét néhány nappal később eltávolították, hogy megakadályozzák a rák terjedését. A műtét sikeres volt és a gyerek fájdalmai azonnal megszűntek – írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?