FÜLES

Keményen küzd agydaganata ellen Király Linda, nem akarja a műtétet

Mindennapos kemény küzdelmet folytat a teljes gyógyulásért az énekesnő. A nehezebb utat választotta az egészséges élet felé.
  • Szerző: Ripost

Az énekesnőnél évekig nem találták az alap problémát az orvosok. Azt hitték, pajzsmirigy-alul működés miatt hízik Király Linda (37). Végül kiderült, daganat növekszik az agyalapi mirigyén, ami zavart idézett elő a hormonháztartásában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Linda ráadásul a műtét helyett a hosszabb és nehezebb utat választotta: a koponyájában elhelyezkedő daganatot gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni. Kitartásának gyümölcse azonban már most meglátszik, hiszen több mint harminc kilótól szabadult meg az utóbbi időben.

Király Linda
Fotó: Sulyok László

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat” – újságolta a Blikknek örömmel Király Linda, majd hozzátette: „Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra.”

Kezelésével kapcsolatos döntését egyébként hosszas mérlegelés előzte meg, de végül túl nagy kockázatát látta a beavatkozásnak. Ez viszont nemcsak életmód váltást igényel a részéről, hanem folyamatosan orvosi vizsgálatokra kell járnia, hogy megfigyeljék a ciszta állapotát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Linda (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés

„Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert ” – magyarázta Linda.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?