SZTÁRDZSÚSZ

Király Linda sokkot kapott: Egyszerűen lefagytam és beszélni is elfelejtettem

Az énekesnő még ma is libabőrös lesz, ha felidézi magában azt az estét, amikor egy bárban összefutott idoljával. Énekelhetett is a világsztárral...
  • Szerző: Buster

Király Linda a Life TV stúdiójában kezdte a kedd reggelt, ahol az Ébredj velünk! című műsorban Joshi Bharat vendége volt. Az énekesnő többek között élete legmeghatározóbb találkozásáról mesélt , melynek emléke egész életében elkíséri őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Király Linda élete nagy találkozásáról mesélt

Az énekesnő hosszan beszélgetett Whitney Houstonnal (Fotó: Life TV)

Linda lába a földbe gyökeredzett...

Az énekesnő akkoriban Los Angelesben élt, mivel szerződést írt alá a világ egyik legnagyobb lemezkiadó cégével. Egyik este a stúdiózás után meglátogatta egyik barátnőjét, aki bártenderként dolgozott az egyik hotelben. A hely már zárva volt és éppen készülődtek az indulásra, amikor betoppant Whitney Houston és a barátnőjével leült egy asztalhoz...

„Szó szerint nem hittem a szememnek, amikor beléptek a bárba és leültek egy asztalhoz. Ott volt Whitney Houston, akit bálványként imádtam. Én meg sem mertem fordulni, csak remegtem, lefagytam és beszélni is elfelejtettem. Szerencsére a barátnőm egy nagyon laza csaj, aki odalépett hozzá és megszólította. Végül Whitney rám nézett és intett, hogy menjek az asztalukhoz” – mesélte Linda az élő adásban. Az énekesnő végül hosszan beszélgetett a világsztárral és még énekeltek is együtt a Los Angeles-i bárban.

Whitney és Bobby Brown

Whitney Houston és Bobby Brown sok hotel bárjában megfordultak (Fotó: Northfoto)

„Együtt énekeltek a szálloda bárjában...”

„Whitney negyven percen át mesélt nekem a szakmáról és közben végig fogta a kezem... Aztán felcsendült a rádióban Chaka Khan egyik slágere, amit énekelni kezdett. Egy ponton pedig arra kért, hogy terceljek (Valamely dallamot egy terccel mélyebben énekelve – a szerk.) neki. Végül megérkezett a férje, Bobby Brown és elmentek” – idézte fel a nagy találkozást Király Linda, akinek csak később, az utcán esett le, hogy mi is történt vele. A magyar énekesnőről és az azóta tragikus körülmények között elhunyt világsztárról természetesen egy közös kép is készült aznap este.

Linda még ma is nehezen hiszi el, hogy együtt énekelhetett a világsztárral (Fotó: Life TV)

Whitney Houston egy évre rá hunyt el ugyanannak a szállodának a luxuslakosztályában...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?