KÜLFÖLD

Szörnyű dolgokat mond a Floridában meggyilkolt magyar nő lánya

A floridai Sarasotában, a gyanú szerint saját férje végzett ki egy 47 éves magyar nőt. S. Blanka holttestét a lánya fedezte fel. Az afroamerikai Spencer Sanderst őrizetbe vették.
  • Szerző: Ripost

Egy konyhakéssel végzett a férje azzal a magyar származású nővel, akit holtan találtak floridai házuk konyhájában. Blanka testén több késszúrás is volt, Sanders pedig még a nő nyakát is átmetszette. A feltételezett gyilkost a sarasotai megyei börtönben tartják fogva. A férfi kezdetben azt vallotta, hogy egy napja látta utoljára Blankát, ám erre a kamerafelvételek rácáfoltak - írja a Bors.

A holttestet Blanka lánya fedezte fel, akinek feltűnt, hogy édesanyja nem veszi fel a telefont. Õ értesítette a hatóságokat is. A kiérkező rendőröket szörnyű látvány fogadta. A Bardenton Herald cikke szerint a férfit családon belüli erőszak miatt már májusban letartóztatták, de végül szabadon engedték.

"A yorki kiskutyánk édesanyámmal volt a támadás estéjén, a trauma miatt lebénult, sajnos el kellett altatnunk. Tudom, hogy édesanyám azt szeretné, ha otthon helyeznénk végső nyugalomra, mert ott élte a legboldogabb éveit" - írta a nő lánya, Laura a gofoundme.com oldalon.

"Anyukám segített és támogatott minket, két munkahelyen is dolgozott" - zárta sorait a lány.

És ezeket olvastad már?