KÜLFÖLD

Döbbenet, mit tesz a színész neje, míg a párja távol van, még fizet is érte

Méghozzá óránként 24 ezer forintnak megfelelő összeget!
címkék:
  • Szerző: Doris

Mivel az amúgy harmonikus házasságban élő Saskia férje gyakran távol van, hogy színészi karrierjét építse New Yorkban, ezért a feleség hivatásos ölelőknek fizet azért, hogy megkapja azt az emberi érintést és gyengédséget, ami férje távollétében nagyon hiányzik neki – írja a Lad Bible.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Döbbenet, mit tesz a színész neje, míg a párja távol van, még fizet is érte

öleles
Fotó: 123rf

Némiképp érdekes, hogy a férfi, Arthur ezt egy cseppet sem bánja.

„Sokan azt gondolnák, ez különös, hogy fizetek egy ilyen szolgáltatásért, hisz férjnél vagyok. De engem nem igazán érdekel, hogy ki mit gondol. Szeretem a gyengédséget és szeretem azt, ahogy ez a testemre van. 99 százalékban biztos vagyok benne, hogy a férjem nem féltékeny az ölelésre, mindig bejelentkezem nála és beszélünk erről. Sokkal inkább védelmező, mint féltékeny, neki az számít, hogy biztonságban legyek”

- nyilatkozta Saskia, akinek a férje is megszólalt az ügyben.

„Saskia szereti az érintést, nagyon jól érzi magát más emberek mellett és nagyon érzelmes. Amikor együtt vagyunk, állandóan ölelkezünk, ezért megértsem, miért van szüksége neki a testi kontaktusra” - mondta a színész, szavai pedig nyitott és modern gondolkodásra vallanak.

Saskia óránként 80 dollárt, azaz 24 000 forintnak megfelelő összeget fizet az ölelkezésért, ami a járványhelyzet idején egyre jobb biznisznek tűnik, hiszen az emberek ki vannak éhezve a szeretetre.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?