KÜLFÖLD

„Szeretnék mindenkit figyelmeztetni„ – összetört a gyászoló özvegy, akinek 33 éves férje nem hitt a vírusban és belehalt

A férfi egy figyelmeztető videót rögzített a kórházból, miután egy törökországi kiruccanáson elkapta a vírust. Felesége, Sofia Stuzhuk ezután nem sokkal bejelentette a halálát.
  • Szerző: Ripost

A 33 éves Dmitriy Stuzhuk a mindennapokban fitnesz influenszerként tevékenykedett, egymillió követője volt. Nem hitt a koronavírusban, amit később megbánt, ugyanis egy törökországi nyaraláson elkapta azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A háromgyermekes édesapa ezután készített egy videót a kórházból, mindenkit figyelmeztetve rá, hogy legyenek óvatosak.

„Szeretném megosztani, hogyan lettem beteg, és mindenkit figyelmeztetni. Én voltam az, aki nem hitt a Covidban, amíg rosszul nem lettem. Nagyon nehéz most„ – mondta a férfi, aki miután hazatért és tesztelték, kiderült, hogy elkapta a vírust. „A kórház tele van emberekkel, néhányukat a folyosón kezelik. Oxigénkészülékre van szükségem a légzéshez.”

Nyolc nap elteltével hagyhatta el a kórházat, ám néhány óra elteltével visszavitték, mert rosszul lett. Súlyos állapotban, eszméletlenül került vissza az intenzív osztályra.

Megtört felesége most jelentette be a szomorú hírt: férje elhunyt, miután a vírus szívkomplikációkat váltott ki nála.

„Dmitriy duzzadt nyakkal és légzési nehézségekkel ébredt Törökországban – kezdte a Daily Starnak Sofia. – Problémái voltak a szív- és érrendszerével, és a szíve nem tudott megküzdeni a vírussal.”

Az orvosok megpróbálták újraéleszteni a férfit, ám hiába. A házaspárnak három gyermeke született, David, Lola és Olivia. A legfiatalabb mindössze kilenc hónapos.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?