KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.05.04.

„Pénzt kérek a pasimtól, amikor nálam van: a víz nincs ingyen”

A nő hatalmas vitát váltott ki, amikor bevallotta, kifizetteti a rezsit a barátjával, ha nála tölti a napot.

Ha vendégeket fogadsz, akkor elkéred tőlük az aznapi rezsi árát? Egy nő megosztotta a véleményét az interneten és bevallotta, bizony pénzt kér a barátjától, ha nála tölti a napot, mert szerinte a víz és az áram sincs ingyen.

zuhany
 

Marystella 'Malle' Gómez egy kolumbiai influenszer, aki elmondta, a barátja gyakran tölti nála a hétvégéket és ekkor egy előre meghatározott „bérleti díjat” számol fel neki a szerinte megnövekedett rezsi miatt. A nő ugyanis úgy gondolkodik, hogy több áramot és vizet fogyasztanak, ha ketten vannak, mint amikor ő egyedül van otthon.

„Ha velem van, díjat számolok fel. Miért, nálatok ingyen van a víz? Vagy az áram? Nem látok ebben semmi kivetnivalót” – fogalmazott Malle a múlt héten a Los Platos Sucios podcastban. Ana María Cardona műsorvezető és Isabela Rivera azonban azt mondta neki, egyáltalán nem értenek vele egyet. Malle erre azzal vágott vissza, hogy még a barátait is sikerült meggyőznie, hogy ők is ezt csinálják a partnereikkel.

A vita során a nő egy videóra hivatkozott, amelyet a közösségi médiában látott, és így fogalmazott: "Ha egy férfi nem segít abban, hogy jobb pénzügyi helyzeted legyen, akkor mit csinál?"

A két műsorvezető szerint azonban ha fordított lenne a helyzet és a partnereik díjat számolnának fel az ott tartózkodásukra, akkor biztos felháborodnának.

A téma megosztotta a kommentelőket, van, aki szerint ha az ő barátja kérne tőle pénzt, azonnal otthagyná, mert ez azt bizonyítaná, hogy pitiáner és nem nagyvonalú. Mások szerint Malle-nak igaza van, semmi sincs ingyen a mai világban.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek