KÜLFÖLD

Pisztolyt rántott az olasz képviselőjelölt a késes migráns ellen

A helyszín a milánói főpályaudvar volt, az a hely, ahol a legtöbb vonatra váró és ott élő bevándorló gyûlik össze.
  • Szerző: SZM

Massimiliano Codoro 51 éves vállalkozó, aki a Liga képviselőjelöltje volt, hétfőn kiment a milánói pályaudvarra élettársáért és 12 éves lányáért. Az előbbit sokkos állapotban találta, a kislány pedig éppen zokogott.

Kiderült, hogy percekkel azelőtt egy bevándorló elkezdte tapogatni az élettársa mellét, és a szorult helyzetből a járókelők szabadították ki a nőt. A joggal feldühödött olasz odament a tapizóhoz, hogy kérdőre vonja,

de az csak vigyorgott rá, majd elővette a kését és “Allah, boom, boom” kiáltással jelezte, hogy neki ezt is megengedte az ő istene.

Majd egy kézmozdulattal jelezte, hogy ha közelebb mer menni hozzá a férfi, akkor elvágja a torkát.

Nyilván fogalma sem volt arról, hogy kivel “szórakozik”. Az olasz férfi azonban elővette az engedéllyel tartott pisztolyát. Erre a fordulatra már Allah sem készítette fel a új hazát keresőt, aki előbb átadta a kését egy barátjának, majd azonnal kereket oldott.

Időközben valaki felhívta a rendőröket, akik gyorsan meg is jelentek a vasúti rendvédelem embereivel együtt. A helyszínen megállapították, hogy a képviselőjelölt jogosan tartotta magánál a fegyvert.
Ettől függetlenül a fegyverhasználat módját még vizsgálni fogják.

Forrás: Ilgiornale

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?