KÜLFÖLD

Párizs no-go zónáiban kannibalizmusra is volt már példa

A migránsok lakta párizsi kerületben nem ritkák a leszámolások. Legutóbb egy halott férfit találtak az autójában. Sajtóinformációk szerint egy egész tárnyi golyót eresztettek belé.
  • Szerző: WM

A rendőrség közlése szerint a francia főváros ezen részén megsűrűsödtek a rivális bandák egymás közti leszámolásai. Ráadásul az elsősorban migránsok lakta környéken már sokszor nem is válogatnak a módszereken, az a lényeg, hogy a kivégzések módja, minél nagyobb üzenettel bírjon a rivális banda számára. Egy szemtanú a legutóbbi esetet látva azt állítja, hogy legalább egy tucat golyót lőttek ki az áldozatra, aki a helyszínen életét vesztette. A hatóságok mindeddig annyit közöltek, hogy a nyomozás folyik, de az indítékot és az esetleges elkövetők személyleírását nem tették nyilvánossá.

A francia politikusok sokáig nem mertek arról beszélni, hogy például Párizsban is vannak olyan városrészek, amelyeket no-go zónáknak hívnak a köznyelvben.

Ezek rendszerint olyan területek, ahova a francia embereknek nem ajánlott betennie a lábát, sőt rendszerint a rendőrök is csak csoportosan merészkednek be. Az eddig legelképesztőbb és legembertelenebb eset idén februárban történt, amikor három afrikai migráns véletlenszerűen rátámadt egy férfira, majd nemcsak megütötték, hanem az arcából darabokat marcangoltak ki, végül meg is ették azt. A három gyanúsítottat nem sokkal később elkapták, majd kannibalizmus miatt bíróság előtt kell felelniük tettükért - írja a breitbart.com.

A helyzet komolyságát szintén jól mutatja, hogy ezekről a veszélyes környékekről a zsidóság elmenekült, a posta és futárszolgálatok pedig ezekre a címekre nem hajlandó kézbesíteni a feladott leveleket, csomagokat. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?